Manchester United vinna och hålla nollan mot Championship-laget Burton klickas med 4u.

Tre senaste matcher.

Man United - Everton 4-0
Man United - Basel 3-0
Stoke - Man United 2-2

Burton - Fulham 2-1
Norwich - Burton 0-0
Leeds - Burton 5-0

Manchester United skrev jag om så sent som i söndags när laget tog emot Everton. En riktigt bra första halvlek av United som borde gjort mer mål än ett i första. Man slappnade av lite i andra och Everton kunde skapa några farligheter men då stod David De Gea för fina räddningar. Kunde efter misstag av Williams utöka till 2-0 och sedan kom två snabba till, vilket gjorde att det slutade 4-0. Tredje hemmamatchen på en vecka och vi kommer få se en lite annorlunda elva än vad vi sett de två tidigare matcherna. Victor Lindelöf kommer förmodligen få starta efter att återigen varit utanför truppen i PL. Michael Carrick, Luke Shaw och McTominay lär göra Lindelöf sällskap i dagens elva. Lingard, Martial och Herrera är några av spelarna som fått knappt med speltid i PL och känns som en passande uppgift för dessa herrar att få chansen ikväll.

Burton hittar vi på nittonde plats i Championship. Spelat fem matcher på bortaplan i ligan såhär långt. Inte tagit en vinst än och gjort endast två mål. Burton kommer få det jobbigt ikväll på Old Trafford. Burtons tränare Nigel Clough sade under presskonferensen att han såg hur pressade Everton blev första tio minuterna. Han fortsatte med att han vill försöka hålla i bollen för att dra ned på tempot men det tror jag blir alldeles för svårt för hans spelare att göra.

Mourinho vill vinna varje tävling han ställer upp i och vi kan förvänta oss en bra elva. Finns alltid frågetecken för hur motivationen ser ut hos hemmaspelarna en sådan här match men även om det är Burton på andra sidan så tror jag många spelare vill bevisa att man ska ha mer speltid än vad man fått i inledningen. Gör United bara sitt jobb här så känns det här spelet väldigt bra.

Jag spelar United vinna & hålla nollan @1.73 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip