Båda lagen gör mål ikväll på Old Trafford spelas till knappt dubbla insatsen.

Lagens tre senaste matcher:

Man United-West Brom 0-0
Middlesbrough-Man United 1-3
Man United-Rostov 1-0

Liverpool-Everton 3-1
Everton-Hull 4-0
Everton-West Brom 3-0

Manchester United gjorde en blek insats i lördags när West Bromwich kom på besök. 0-0 i en match där United förde matchen och hade kontroll men det var alldeles för lite som på riktigt hotade West Bromwichs målvakt. Det måste upp flera steg ikväll för att ta de tre poäng som behövs för att hänga med i racet om topp 4. Det som talar för det är att man nu får tillbaka viktiga spelare. Zlatan och Herrera är tillgängliga igen efter avstängning. Vi alla vet Zlatans betydelse för det här laget när det gäller målproduktionen men Herreras återkomst ska inte underskattas. Jag tycker han varit Uniteds bästa spelare på mittfältet den här säsongen och verkar komma in mer och mer i sin roll på planen. Pogbas skadeläge ser ljusare ut men det är osäkert om han kommer till spel här. Man dras dock fortfarande med skador på backkollegorna Jones och Smalling. Det är ett stort minus när dessa inte spelar för kvalitén och framförallt tryggheten.

Everton går riktigt bra just nu. Man förlorade i helgen mot rivalen Liverpool med 3-1. Det är dock, som jag ser det, den svåraste bortamatchen på hela säsongen bortsett från Chelsea på Stamford Bridge. Men att offensiven går fortsatt starkt visade men ändå i den matchen och faktum är att Everton bara gått mållösa från en match det här året. Lukaku leder skytteligan och burkar ha lätt för att göra mål på just United. Kommer med all säkerhet att få sina lägen.

Två lag som presterade mindre bra i helgen och båda är ute efter revansch. Jag tror Koeman intalat sina spelare att det finns inget att vara rädd för på Old Trafford. Våga spela bollen och använd fantasi när anfallen kommer. Mötet på Goodison Park slutade 1-1.

Jag spelar båda lagen gör mål @1.95 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip