Båda spelen satt fint igår och idag går jag för 3/3 denna helg.

West Ham Ö3,5 hörnor är spelet som ska göra det.

Lagens tre senaste matcher:

Man United-Feyenoord 4-0
Man United-Arsenal 1-1
Swansea-Man United 1-3

Tottenham-West Ham 3-2
West Ham-Stoke 1-1
Everton-West Ham 2-0

Man United såg väldigt bra ut i torsdags då man spelade ut Feyenoord och kunde vinna med 4-0 efter att det runnit iväg sista minuterna. Mourinho sade efter matchen att det var kul att se att man vinner samtidigt som man spelar bra fotboll. Tidigare under säsongen har det varit att spelar man bra så vinner man inte som t.ex. mot Arsenal. Sen när man spelar mindre bra så har man fått in bollen och kunnat vinna några matcher. Jag tror att United kommer föra den här matchen på Old Trafford men får passa sig för West Ham för det är inget dåligt lag.

West Ham hade otur senast mot Tottenham och släppt in två mål i slutet och förlorade snöpligt med 3-2. West Ham är ett bra "hörnlag" och får allt som oftast många hörnor oavsett motstånd.
Senast mot Tottenham fick man 5 hörnor och i det spåret fortsätter det. 6, 8, 6, 6, 4, 7. Och bland dom matcherna är det Man City på bortaplan och Chelsea på hemmaplan i cupen.

Jag tror på att United kommer kunna att ta tag i den här matchen och spelar man så bra som i torsdags kommer West Ham få svårt att hålla nollan i under första halvlek och då talar det ännu mer för det här spelet, för då måste West Ham trycka på istället.

Jag spelar West Ham ö3,5 hörnor @1.80 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip