Vilka matcher vi har fått sett den här helgen. Har rasslat hela tiden och främst när storlagen har varit framme och spelat. Endast Man City som kunde vinna relativt stabilt med att hålla nollan mot Brighton. Jag tror vi får se en liknande match när det andra laget från Manchester ska ut på planen.

Vinst vid färre än tre mål.
Pengarna tillbaka vid tre mål.
Förlust om det blir fyra mål eller fler.

Ni som följt mig vet kanske att jag är väldigt svag för United. Leder till att jag inte ofta spelar på matcherna utan mest vill ha en vinst för Mourinhos lag. Men tycker underspelet idag känns för bra för att inte testas.

West Ham kommer till Old Trafford med en hel del skador på dem offensiva spelarna. Antonio, Carroll, Sakho, Lanzini och Kouyate kommer alla missa dagens match. Arnautovic och Chicharito kommer att få stå för offensiven. Har hyllat dessa spelare men det känns för tunt mot United på Old Trafford. West Hams defensiv ser riktigt stabil ut. Med Hart i mål med Fonte och Ogbonna framför honom. Sen att ha Noble sittandes ytterligare ett steg upp är ett stort plus i dessa typer av matcher. Kommer göra det trångt för United i mitten och där har vi sett att Mourinhos gäng har svårt att luckra upp ett försvarsspel.

Manchester United har varit i USA på försäsong. Mött andra storlag men är lite frågande till att inte mött motstånd av West Hams kaliber. Visst, Sampdoria har United mött men det var endast en match. Blir ett helt annat spel att möta Real Madrid och Barcelona kontra West Ham. Nu måste laget föra och allt ansvar för att dra upp tempot kommer ligga hos United. West Ham kommer trivas med att backa hem och låta Chicharito få gå i djupled.

Att United kommer att lösa detta enkelt tror jag inte på. Det har vi inte sett på Old Trafford på länge och i första matchen mot ett lågt West Ham kan det ta tid innan första målet kommer. Jag tror att United vinner men att det blir med 1-0 eller 2-0.

Jag spelar Under 3,0 mål @1.70 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip