Omspel i FA-cupen mellan Manchester City och Championship-laget Huddersfield. Första matchen slutade 0-0 och ledde till ett omspel, som inget utav lagen troligtvis är speciellt sugna på. Manchester City vilade dock i helgen då deras match mot Manchester United blev inställt pga ligacupen. Jag tror på en målglad match här där båda lagen går för vinst. Samtidigt som detta oddset ligger alldeles för högt.

Åter till Manchester Citys nuvarande försvarsspel. Kompany saknas fortfarande, samtidigt som det råder skilda åsikter om belgarens frånvaro är Citys försvarsproblem. Faktum är att The Citizens har släppt in ett mål i 11/12 senaste hemmamatcher. Guardiola bekräftar att försvararen är nästan i mål med sin rehabilitering, men att han inte riktigt är där än. Kan inte varit någon som missade Citys CL-match mot Monaco på Etihad. 5-3 slutade matchen, kan varit den mest underhållande matchen såhär långt denna säsong. Jäkla fart vart det, åt båda hållen.

Huddersfield siktar på Premier League-spel till hösten. Laget placerar sig på en tredje plats i tabellen och tränaren David Wagner hyllas. Ikväll är han dock avstängd, och får coacha från läktaren. Då FA stängt av honom i två matcher, efter en dispyt med Leeds tränare Garry Monk. Med endast en förlust på de 18 senaste matcherna har lett laget till 6 poäng bakom ettan och tvåan Brighton och Newcastle. Laget är nu uppe i 8 obesegrade matcher och kommer med gott självförtroende in i detta omspel. Har skött det bra på bortaplan med mål i 10 av 12 matcher.

Läget i lagen:
Manchester City: Gundogan, Kompany och Jesus saknas. Kolarov står inför ett late fit-test.
Huddersfield: Försvararen Christopher Schindler och mittfältaren Kasey Palmer saknas ikväll. Nahki Wells står inför ett late fit-test.

0-0 resultatet i första matchen talar för en urladdning i denna match på Etihad Stadium. Manchester City ska utan problem spela hem denna match och avancera vidare i cupen. Tror på en härlig tillställning där Huddersfield bjuder upp till dans och gör minst ett mål. Till oddset 2.40 så är det mer än bra.

SPEL: Ö2.5 mål och att båda lagen gör mål (finns hos bet365 under fliken ¨Mål¨) till 2.40, 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

www.spreadsheet.se/Holmbergake1617

This is the stats tab
This is the post tip