Ö2,5 mål spelas mellan Man City- Liverpool som gör upp lite senare i eftermiddag.

Lagens tre senaste matcher:

Monaco-Man City 3-1
Middlesbrough-Man City 0-2
Man City-Stoke 0-0

Liverpool-Burnley 2-1
Liverpool-Arsenal 3-1
Leicester-Liverpool 3-1

3 Man City 27 17 5 5 53-29 56
4 Liverpool 28 16 7 5 60-35 55

Manchester Citys resultat på senaste har varit blandade. Gjorde en riktig sömnig insats mot Stoke förra hemmamatchen och spelade bara 0-0. I veckan kom en ännu värre smäll när man åkte ur Champions League mot Monaco. Jag förväntar ett riktgt revanschsuget gäng idag som kommer gå ut på Etihad och verkligen visa att man ska ha tre poäng idag. Inga ny skador att rapportera utan det är fortsatt Gundogan och Gabriel Jesus på skadelistan. Försvaret har varit under all kritik den här säsongen med tanke på vad man ska ha för krav på detta City. Stones har inte varit den backen som man önskat. Han är ung och behöver lära sig men lärotiden är knapp när man spelar i detta lag. Visst, man håller nollan när sämre lagen kommer på besök men när kvalitén höjs på motståndet så får defensiven stora problem. Sen har man riktigt dålig statistik mot Liverpool. Laget har släppt in mål mot Liverpool i tolv raka matcher.

Liverpool har en bra chans att nå topp fyra den här säsongen. Men att den här matchen kan bli avgörande är det inget snack om. Viktigt att få med sig poäng så att inte City drar ifrån med 3 poäng. Men för att göra det så kommer det troligtvis behövas mål för Klopps gäng. För att man ska hålla nollan här det ska ju inte gå med tanke på hur försvaret har sett ut på slutet. Laget har släppt in mål i 7/8 senaste matcherna och det har inte direkt varit av Citys kaliber som varit på andra sidan.

Jag har svårt att se hur det inte kommer bli mycket mål här med tanke på defensiven hos båda lagen. Offensiven i båda lagen är enormt mycket bättre än defensiven. Ska vi säga 2-2?

Jag spelar Ö2,5 mål hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip