Spelar hörnspel mellan Man City- Monaco ikväll. Pengarna tillbaka vid exakt 10 hörnor. Vinst vid 11 eller mer.

Manchester City kommer från en 0-0 match i FA-cupen mot Huddersfield. Inte optimalt för deras del då det nu väntas retur hemma på Etihad för att avgöra vem som gå vidare till kvartsfinal. Man ställde upp med ett helt okej lag men inte det allra bästa för det vill man ha här ikväll istället. Pep är en tränare som gärna vill ha bollinnehav och inte bara slänga iväg den. Har sett att det funkat bra i vissa matcher men sämre i andra. Men hörnor brukar man allt som oftast få många av. Hade senast mot Huddersfield 8 st hörnor. Mot Bournemouth fick man 7 st och 10 st mot Swansea.

Monaco hittar vi högst upp i tabellen i franska ligan och gör det riktigt bra. Har mött ett annat engelskt lag i gruppspelet, nämligen Tottenham. Monaco vann båda mötena med 2-1. När man möttes i London så backade Monaco hem väldigt mycket. Man lät Tottenham spela runt och jag tror vi kan får en liknande matchbild här ikväll. I London slutade hörnorna 11-0 och i Monaco blev det 5-7.

Att City kommer skapa hörnor tror jag men känslan är även att Monaco kommer ha chans att få många dom med. Citys försvar är långt ifrån stabilt och man försöker tighta ihop mitten så gått det går. Låter motståndarna få gå på kanterna, vilket leder till hörnor.

Den vanliga linan för hörnor är 10,5 och ser ingen anledning varför det ska vara 10.0 den här matchen. Nu har vi dessutom två lag som brukar få många hörnor med sig när dom spelar.

Jag spelar Ö10.0 hörnor @1.90 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip