Manchester City -1,5 spelas mot Napoli i Champions League. Tvåmålsseger krävs med andra ord för att spelet ska sitta.

Hemmalaget går oerhört starkt för dagen och fick en rätt så enkel resa hemma mot Stoke i lördags (7-2). Visar en enorm bredd i laget trots att Agüero varit out senaste tiden. Argentinaren var tillbaka på bänken senast och kan möjligen spela en roll här. Många spelare bidrar och laget känns klart bättre än i fjol. Har "bara" Burnley hemma nu i helgen - kan med andra ord fokusera på den här matchen till 100%.

Tänkbar elva:
Ederson; Walker, Stones, Otamendi, Delph; De Bruyne, Fernandinho, Silva; Sterling, Jesus, Sané.

Napoli går också starkt just nu. Har 11-0-1 i säsongsupptakten - ruggigt starkt. Enda förlusten kom just i CL (Shakhtar borta). Har tidigare visat att de verkligen prioriterar ligan - då en del spelare vilats i CL. Denna vecka väntar Inter i ligaspelet (redan på lördag) - en väldigt viktig match, med tanke på att Napoli (får man väl ändå säga?) har ett rätt klart grepp om förstaplatsen. För deras del vore det dumt att stånga sig blodiga här i en match som är ruskigt tuff även med fullt fokus - om det försämrar möjligheterna i helgens ligamatch. Spelade också mot Roma sent på lördagen i en tuff match. Lägg till en resdag på det.

Presidenten Aurelio De Laurentiis har varit inne på just detta inför City-matchen:

"City? I think that some of our players should sit out this game, with Inter only around the corner and being just as important."
"For us, it could also be a game that's almost impossible to win, but we'll wait for them in Naples."

Här borde Man City ha rätt bra chans. Är i ruskigt bra form och det känns som matchen ligger vid en bättre tidpunkt för deras del. Napoli är knappast laget som kan parkera bussen och enbart spela energisnålt för 0-0 i 90 minuter, det ligger inte i deras DNA. Tror snarare att deras spelstil passar City ganska bra, då det kommer gå att vinna boll i gynnsamma lägen och kommer kunna få en del farliga omställningar.

3/4-1?

This is the stats tab
This is the post tip