Champions League! Manchester City - Napoli tisdag 20:45. Ett riktigt toppmöte mellan två av Europas formstarkaste lag för tillfället.

Tabell:
1 Manchester City 2 2 0 0 6:0 +6 6p
2 SSC Napoli 2 1 0 1 4:3 +1 3p
3 Shakhtar Donetsk 2 1 0 1 2:3 -1 3p
4 Feyenoord 2 0 0 2 1:7 -6 0p

Senaste match:
Manchester City - Stoke 7-2
Roma - Napoli 0-1

Två av Europas formstarkaste lag var det.
Manchester City vann med hela 7-2 mot Stoke i helgen och går som tåget i Premier League, leder ligan gör man efter 7 segrar 1 oavgjord och 0 förluster. Napoli leder i sin tur Serie A med 8 segrar på 8 spelade matcher.
Jämn match på förhand kanske? Jag är tveksam.

Manchester City med full pott i gruppen är i superform och kommer naturligtvis gå för 3 pinnar på Etihad för att kunna koppla ett stadigt grepp om förstaplatsen. Napoli däremot verkar känns inte lika motiverade.
Napoli leder som sagt Serie A och är hela 5 poäng före Juventus. Nu har det börjat pratas om att Napoli faktiskt kan ta hem Scudetton och det är tydligt uttalat i Napoli-lägret att Serie A ska prioriteras före Champions League. I helgen har Napoli en otroligt viktig match mot ligatvåan Inter och veckans främsta fokus ligger där. Napoli väntas därmed rotera mot City och har laget någon akilleshäl så är det definitivt bredden på truppen.

Förväntade laguppställningar:

Manchester City 4-3-3

Sané G Jesus Sterling
Silva Fernandinho De Bruyne
Danilo Otamendi Stones Walker
Ederson

Skadad: Mendy, Kompany

Napoli 4-3-3

Insigne Mertens Rog
Zielinski Diawara Allan
Rui Koulibaly Maksimovic Hysaj
Reina

Skadad: Milik

Jag tror City grejar det här. City har börjat säsongen strålande både i ligan och i Champions League. Napoli har största fokuset på ligan och det tror inte jag räcker för att matcha ett formstarkt City på Etihad.
En förlust här för Napolis del förändrar inte speciellt mycket. För att komma tvåa i gruppen och avancera vidare i turneringen så ska poängen tas mot Shakhtar och Feyenoord.

Väljer rak 1a här till 1,60. Hcp-spel kan även rekommenderas för den som är sugen på ett saftigare odds.

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip