Stoke över 2,5 hörnor klickas.

Landslagsuppehållet är över och vi blickar mot en ny härlig omgång av Premier League. Egentligen först nu som man verkligen ser hur bra lagen är och vart i tabellen lagen kommer hamna. Att spela just hörnor är oftast lite svårare i början av säsongen då det är många nyförvärv och i vissa lag nya tränare som har ett nytt spelsystem som ska spelas in. Men nu börjar det allt mer sätta sig och bilden hur de olika lagen spelar klarnar mer och mer. Nog om detta och till dagens spel som jag hämtar från Etihad Stadium.

Att använda orden väldigt bra känns i underkant när man ser hur City spelar fotboll. Spelar ser briljant ut och inte bara att man slog Chelsea på Stamford Bridge förra helgen med 1-0 som är imponerande i sig, utan på sättet man gjorde det. Laget vann skotten med 6-2 och hade hela 62 % av bollinnehavet. Faktum är att laget vunnit nio av tio matcher den här säsongen. Tappet kom i hemmapremiären efter en usel halvlek med ett insläppt mål samt Walkers röda kort. Jag tror inte Stoke kommer orka hålla ut särskilt länge innan det smäller bakom Butland.

Stoke har börjat säsongen ganska mediokert. Inget som tyder på att laget är påväg mot nya höjder men även samtidigt för bra för att harva i botten av tabellen. Stoke kommer få det tufft och troligtvis gå utan poäng i den här matchen men linan för hur många hörnor laget kommer få tycker jag ligger lite snett. Stoke skapar normalt sett många hörnor. Blev fem senast mot Southampton. Det blev även fem hörnor mot lagen Chelsea, Man United och Newcastle.

Allen kommer missa matchen efter smällen mot huvudet han fick med Wales i veckan. Ett tungt avbräck för Mark Hughes men det finns offensiv kvalité i laget. Jag tänker främst på spelare som Shaqiri, Afellay, Berahino och Jese.

Att få dubbla degen på att Stoke löser minst tre hörnor på Etihad är taget.

Jag spelar Stoke över 2,5 hörnor @2,00 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip