Tror på Man United mot Benfica. Testar -1.5. Tvåmålsseger krävs med andra ord.

Tuff CL-säsong för Benfica, som läcker bakåt och skapar väldigt lite framåt. Känns sämre än tidigare säsonger och ligger faktiskt en bit efter Porto i inhemska ligan.

United tuffar på. Ser inte alltid fantastiskt ut spelmässigt, men de tar sina segrar. Har här ett utmärkt tillfälle att koppla ett supergrepp om förstaplatsen, vilket hade kunnat öppna för rejäl rotation i de två sista gruppspelsmatcherna. Ett bra tillfälle jag tror Mourinho verkligen vill ta vara på. Sista gruppspelsmatchen ligger exempelvis inklämd mellan Arsenal borta och Man City hemma. Att kunna spela den matchen utan press hade varit riktigt bra.

Tabellen:

1. Man. Utd. 3 3 0 0 8:1 9
2. Basel 3 2 0 1 7:3 6
3. CSKA Moscow 3 1 0 2 3:7 3
4. Benfica 3 0 0 3 1:8 0

André Almeida och Luisão är avstängda här, vilket gör att två ordinarie backlinje-pjäser är out. Verkar inte omöjligt att det blir 18-årige Svilar i kassen igen - inget plus för honom med en nykomponerad backlinje framför.

Tänkbart lag:

Svilar; Douglas, Lopez, Dias, Grimaldo; Fejsa, Pizzi, Augusto; Salvio, Jonas, Goncalves

Inte förvånad om Man U roterar lite i laget. Tycker dock bredden i truppen är ganska bra, även med spelare som pogba, Fellaini och Rojo skadade.

Tänkbart lag:

De Gea; Valencia, Lindelof, Smalling, Blind; Herrera, Matic; Mata, Mkhitaryan, Martial; Lukaku

United lirade tidiga matchen i lördags (1-0 mot Spurs) och fick med sig en trea tack vare ett sent segermål. Ger säkert en enorm boost inför fortsättningen. Viktig seger, inte minst med tanke på förlusten mot Huddersfield veckan innan. Har visserligen Chelsea i ligan härnäst, men den kommer inte förrän på söndag. Fyra dagars vila alltså - kan därmed fokusera på den här matchen.

Nej, Benfica har inte imponerat på mig och det här läget tror jag inte United missar. Även om de skulle rotera på ett par positioner känns det här som en stark hemmafavorit. Finns mycket spets på bänken som kan hoppa in och döda matchen med ett ytterligare mål, så tror på bra chanser för tvåmålsseger eller mer här.

This is the stats tab
This is the post tip