Spelet innebär vinst om Benfica får mer hörnor än United eller om United vinner hörnor med tre stycken eller färre. Skulle United få exakt fyra hörnor mer än Benfica får vi pengarna tillbaka. Förlust om United vinner hörnorna med fem eller mer.

1 Man United 3 3 0 0 8-1 9
2 Basel 3 2 0 1 7-3 6
3 CSKA Moskva 3 1 0 2 3-7 3
4 Benfica 3 0 0 3 1-8 0

Manchester United har börjat gruppspelet med tre vinster och har därför satt sig i en fin position till att vinna gruppen när nu lagen möter varandra igen. Spelade en tuff match i lördags mot Tottenham. Martial kom in och kunde avgöra med det enda målet i slutet av matchen. Spelet ser inte riktigt lika bra ut som det gjorde i början av säsongen. Pogbas frånvaro börjar synas alltmer då han är motorn i anfallsspelet.

Hörnorna i United senaste matcher.

United - Spurs 6-3
Swansea - United 7-5 (EFL cup)
Huddersfield - United 4-7
Benfica - United 6-9

Benfica har haft i en tung start på gruppspelet. Får nog rikta in sig på att försöka fixa tredjeplatsen som leder till Europa League i vår. Noll poäng efter tre matcher trots ledning hemma mot CSKA i den första matchen. Det var även en jobbig förlust mot United på hemmaplan efter att unge målvakten backat in med bollen efter ett inlägg från Rashford. Nu är det poäng som räknas och man har inte så mycket att förlora när man åker till Old Trafford och redan är uträknade på förhand.

Benfica burkar skapa många hörnor i deras match.

Benfica - Feirense 7-6
Desportivo Aves - Benfica 5-11
Maritimo - Benfica 4-8

Att vi kommer få en matchbild där United äger mycket boll kan de flesta nog skriva under på men United spelar gärna en rak fotboll. Har inga typiska kantspelare som springer ner till hörnflaggan och slår ett inlägg utan det är mer utmana man mot man för att kunna vika in och gå på avslut. bet365 har lagt lina på +4.0 till 1.87 medan många andra bolag har +3,5 till 1.70, vilket jag tycker är mer rätt.

Jag spelar Benfica +4.0 hörnor hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip