Helgens ligafotboll rundas av med ett stormöte på Old Trafford i Manchester. Inte bara mellan elva spelare som detta ska avgöras, Mourinho och Antonio Conte har tjafsat under en längre tid och nu ställs de återigen mot varandra. United tar emot Chelsea!
"I told you before I'm not going to speak about it. Not at all."

Tabell:
3. Manchester U. 27 17 5 5 51/19 56p W W W L W L
4. Chelsea 27 16 5 6 49/23 53p D D W L L W

Ett spännande möte där Chelsea vid en vinst har chans att klättra ikapp Manchester United på tredjeplatsen. United kommer senast från en 0-0 match borta mot Sevilla i Champions League. Mourinho såg ut att få det resultatet han sökte, nu sitter de i en fin position inför andramötet hemma. De Gea gjorde några riktiga monsterräddningar i Spanien, alltid kul att se honom hålla klass!
Har en helt okej form med fyra vinster på de senaste sex matcherna.
Svårt att sia om hur Manchester United ska ställa upp här dock...
Herrera åkte på en skada senast mot Sevilla och blir borta några veckor, McTominay, Pogba och Matic på mittfältet? Hoppas att Mourinho sätter Pogba i en friare roll centralt, bakom Sanchez, Lukaku och Martial/Lingard.
Finns mycket gott att välja mellan för Mourinho, ska bli intressant att se hur han ställer upp.
Laget har spelat fem underspelsmatcher i rad. Målproduktionen är inte på topp och jag tycker det ser ut som United har svårt att styra och kontrollera en match. Effektiviteten är inte på topp!
Hemmalag i dag.

Conte och hans Chelsea är mitt inne i ett tufft spelschema. Tog emot Barcelona på hemmaplan i onsdags, United i dag och Manchester City nästa helg. Har skakat av sig förlusterna mot Bournemouth och Watford, där en målskillnad på de två matcherna skrevs till 1-7.
Efter det, 3-0 och 4-0 mot Hull för att sedan spela 1-1 mot Barcelona på Stamford Bridge.
Bortalag i dag, kommer troligtvis stå väldigt lågt där Hazard och Willian ligger redo för att servera Morata på kontringar.

Läget i lagen
United: Phil Jones, Marcos Rojo, Zlatan och Marouane Fellaini missar matchen för United. Även Ander Herrera.
Chelsea: Alvaro Morata är tillbaka. Tiemoué Bakayoko är borta medan David Luiz och Ross Barkley är frågetecken.

Höstens möte slutade 1-0 till Chelsea på Stamford Bridge efter att Morata nickade in den. Då låg Manchester United lågt och defensivt. Förväntar mig att Chelsea gör det i dag. Av det jag sett på senare tid så har United svårt att styra en matchbild där laget står för bollinnehavet. Taktikmatch där inget utav lagen är först med att sälja sig själv.

SPEL: Både lagen gör mål NEJ till 1.98x
Hos Unibet med 1/5 units.

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip