Spel: Manchester United att vinna utan att släppa in ett mål. Ställs mot Everton på söndagskvällen och vi ska försöka pricka in tredje raka denna vecka.

Känslosamt första möte för Lukaku som ställs mot sin förra klubb Everton. Även för Rooney som gick det motsatta hållet. Tror vi kan få en riktigt bra match här. Pogba drog baksidan i CL-mötet mot Basel, blir borta upp till 6 veckor. Herrera är troligtvis redo att göra sin andra start för United mot Everton, vilades i matchen mot Basel.
På hemmaplan har United sett mycket bra ut:
4-0 West Ham
2-0 Leicester
3-0 Basel

Det var senast borta mot Stoke som det började gunga lite, 2-2 blev det efter att Moting i hemmalaget kvitterade i 63:e minuten. Fortfarande obesegrade och tycker fortfarande att laget har i toppen av tabellen att göra. Möter Burton i EFL-cup på onsdag, kommer inte påverka laguttagningen här. Viktig match för Mourinho.

Sämre går det tyvärr för Everton. Åkte på en rejäl kalldusch i Europa League i torsdags mot Atlanta, FT 3-0. Förvirrande och passivt försvarsspel. Många som undrade vad Everton håller på med. Dessförinnan 0-3 förlust mot Tottenham samt 2-0 mot Chelsea. Två gjorda baljor på totalt fyra ligamatcher, mållösa i senaste tre tävlingsmatcher. Ashley Williams, Idrissa Gueye och Jordan Pickford kommer att hoppa in i startelvan igen efter att ha vilat i veckans europamatch.

Tycker United framförallt har kontrollerat sina motståndare på hemmaplan väldigt bra, tror att det kommer se likadant ut mot ett Everton som inte kommer att ha mycket att säga till om. Everton med en usel målform mot ett United som har sett lysande ut på hemmaplan.

SPEL: Manchester United att vinna utan att släppa in ett mål, till 2.00 hos bet365 med 1.5/5 units.

Man United: De Gea; Valencia – Bailly – Jones – Blind; Matic – Fellaini; Mata – Mikitharyan – Rashford; Lukaku

Everton: Pickford; Holgate – Jagielka – Keane – Baines; Besic – Schneiderlin – Gueye; Mirallas – Rooney – Sigurdsson

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@HolmbergAke

När: Söndag 17 September, 17:00 Svensk Tid
Arena: Old Trafford, Manchester
Domare: Andre Marriner
Kanal: Viasat Sport, Viaplay

This is the stats tab
This is the post tip