Manchester United tar emot Sevilla på hemmaplan efter att första mötet slutade 0-0 på Ramon Sanchez Pizjuan i södra Spanien.

Det ligger lite press på Mourinho inför kvällens match. United "misslyckades" med att näta på bortaplan i Spanien. Sedan så är jag ganska övertygad om att man fokuserade på defensiven. David de Gea gjorde en utomjordisk insats i målet där. Nu måste laget försöka utnyttja hemmafördelen, precis som laget gjorde i den viktiga segern mot Liverpool nyligen. Inför den matchen pratade jag om att Mourinhos fokus på det defensiva kommer spela en stor roll, så även här i kvällens möte. Jag tror dock att Sevillas behov utav bortamål kommer skapa ytor för hemmalaget.

Viktigt för United att inte råka ut för samma sak som Tottenham här dock. United måste gå framåt för att inte ta matchen till en förlängning. Det är troligtvis bland det sista Mourinho vill.
United har gjort fina insatser på hemmaplan denna säsongen. Tycker laget har sett starka ut och med självförtroendet efter lördagens vinst mot Liverpool så tycker jag United har god chans till att vinna i kväll. Den enda förlusten hemma på Old Trafford har kommit mot Manchester City denna säsong. Det är inte United ensamma om.

Marcus Rashford gjorde både 1-0 och 2-0 på de 24 inledande minuterna senast mot Liverpool. Svårt att inte se 20-åringen få speltid här. Annars svårt att sia om elvan här. Paul Pogba rapporteras ha tränat under måndagen men är ännu ett frågetecken inför denna match, så även Zlatan angående träningen. Anthony Martial är frisk efter att ha missat två matcher.

Sevilla kommer senast från en 0-2 förlust hemma mot Valencia. Klubben har bekräftat att Jesus Navas (22 matcher/1 mål i ligan) missar kvällens match. Så även 27-åriga Sébastien Corchia på högerkanten. Ser ut att, av allt att döma, missa CL-platserna denna säsong.
Har 11 poäng upp till Valencia med 10 omgångar kvar. Knepigt.
Självfallet en viktig match detta men det är nog inte många bud på att Sevilla går och vinner Champions League. Har gjort det bra på bortaplan i Europa tidigare med detta blir en tuff nöt att knäcka.

SPEL: Manchester United -1 asian till 2.10
(pengarna tillbaka vid uddamålsvinst)
1.5/5 units - Hos MrGreen

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip