Vad är det som händer i Stoke-on-Trent?
Efter förlusten i FA-cupmatchen mot Coventry City fick Mark Hughes lämna tränarpositionen för klubben. Laget är totalt under isen. Svårt att se en drastisk förändring.
"The Potters" ligger nu under nedflyttningsstrecket eftersom laget snittar lite mindre än en poäng per omgång.

Stoke är ett lag som hör hemma i Premier League. Det är en intressant klubb med en bra trupp. Tror absolut att laget klarar av att fixa kontraktet till nästa säsong. Stoke ska absolut inte spela i Championship.
Eddie Niedzwiecki har valts som tillfällig tränare för Stoke. Ska bli intressant att se hur han tacklar första matchen, mot Manchester United. Ingen superform laget kommer med (nio förluster på senaste elva matcherna). Har heller inte gjort mål i de två senaste ligaomgångarna. Behöver sannerligen en vinst här för att lämna botten.

Österrikaren Moritz Bauer anslöt tidigare denna månad, från Rubin Kazan. Möjligt att 25-åringen gör en debut här på högerkanten.

Manchester United har chansen att minska det otroliga avståndet upp till Manchester City, som blev överkörda av Liverpool på Anfield. Jag tror Mourinho och hans "The Red Devils" tar den chansen.
Kunde senast ta tre viktiga poäng mot Everton efter 0-2. Innan dess spelade United tre raka kryss och det såg lite ostadigt ut.

Nu efter mellandagarna ser skadelistan betydligt bättre ut. Lindelöf har fått bra med speltid såhär långt men nu börjar många skador läka och konkurrensen ökar om platserna på försvarslinjen. Vår VNL har flyttats ut på kanten med en mer offensivare roll, och gjort det bra. Förhoppningvis kan hans senaste prestationer ge honom en startplats på måndagen. United har hållit nollan i de senaste 323 spelminuterna så försvaret gör sitt.
Romelu Lukaku är tillbaka från sin huvudskada och det ryktas även om en anslutning från en viss Alexis Sánchez (som saknades i truppen för Arsenal i dag).

Läget i lagen då?
Manchester United har Ashley Young avstängd. Skadade är Eric Bailly och Zlatan Ibrahimovic. Valencia är ett frågetecken.
Stoke har Glen Johnson borta. Även skador på Pieters och Martins Indi, dessa två är tveksamma. Ryan Shawcross står inför ett late fit-test.

Möjliga startelvor
Manchester U: Gea - Lindelöf, Jones, Rojo, Shaw - Matic, Pogba - Mata, Lingard, Martial - Lukaku
Stoke: Butland - Bauer, Cameron, Zouma, Wimmer - Fletcher, Allen - Diouf, Shaqiri, Chaoupo-Moting - Crouch.

Det har gått riktigt tungt för Stoke mot storlagen, storförluster har radats upp. Svårt att se någon nytändning i första matchen för "The Potters" efter att Mark Hughes fick foten. Manchester United har sett stabila bakåt i de senaste matcherna och jag tror inte att Stoke får allt för många lägen på Old Trafford.

SPEL: United vinner & håller nollan.
Till 1.84 hos Unibet , finns högre på andra bolag.
1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip