Tyskland etta.
USA tvåa.
Och så Frankrike trea.
Det är så världsrankingen ser ut på damsidan.
Och då det är ytterst sällan större nationer står för gigantiska genomklappningar i damfotbollens värld så lär vi knappast få uppleva det nu heller.
Även om det ligger en risk uppdukad framför dörren här.
Efter Frankrikes overkliga förlust mot Colombias så är de vid en förlust utslagna från det här mästerskapet. Ur en grupp som ansågs svag från start.

Men!
Blixten slår sällan ned två gånger på samma ställe. Eller. Den gör väl egentligen aldrig det.
För även om man ändå måste ge Colombia cred för segern (nolla Frankrike med DET laget, stort gjort) så var det trots allt allt annat än rättvist.
Och när man säger att en olycka sällan kommer ensam, då stämmer det även in här.
För DEN straffen Frankrike blev berövat vid 0-1, DEN handbollen. Hade 1-1 kommit där så är jag ju mer än övertygad att man hade löst tre poäng.
Men nu är domarinsatserna så som de ofta är i mästerskap när man idiotiskt nog ska kvotera in folk från hela världen (gäller både dam och herr).
Att en domaren nu ska beröva Frankrike på några fler solklara prylar, det håller jag ju som osannolikt. Skulle bli ramaskri.

Mexiko en poäng så här långt. Mot ett svagt Colombia.
Då lyckades man under matchen att skjuta ett enda skott på mål (utöver målet), vilket säger rätt mycket.
Nu måste de gå för tre poäng om det här ska leva vidare. Alltså kan de inte parkera någon buss om de ska kunna se supportrar och landsmän i ögonen efteråt. Och det lär ju bli lilla julafton för Abily, Necib, Le Sommer och de andra när de nu knutit nävarna för att undvika ett gigantiskt superfiasko.

Sedan kan vi vara nöjda att vi lirade Frankrike mot England i premiären.
Astod mot Colombia.
För att sedan knyta ihop säcken nu mot ett direkt svagt Mexiko.
Jackpot!

This is the stats tab
This is the post tip