Chelsea vinna med 2 mål borta mot Middlesbrough (pengarna tillbaka om man vinner med 1 mål) spelas @1.925.

Lagens tre senaste matcher:

Man City-Middlesbrough 1-1
Middlesbrough-Bournemouth 2-0
Arsenal-Middlesbrough 0-0

Chelsea-Everton 5-0
Southampton-Chelsea 0-2
West Ham-Chelsea 2-1 (cupen)

Middlesbrough har gjort det bra som nykomlingar i början av säsongen. Placerar sig på en 15:e plats och den platsen är man nog väldigt nöjda om man kan behålla en längre stund. Man spelade 1-1 mot Man City innan uppehållet och kändes nog som en seger för dom när man dessutom kvitterade i sista minuten. Begreppet att man aldrig kan slappna av så länge det står 1-0 passar väldigt bra i den matchen. City borde avgjort den här matchen tidigare men samtidigt starkt att få in bollen av Middlesbrough i slutet.

Chelsea går som tåget i ligan och har 5 raka segrar i PL. Man slog innan uppehållet Everton på Stamford Bridge med hela 5-0. Man har inte släppt in mål på dessa 5 matcher och en målskillnad på 16-0. Man har dessutom vunnit varje match av dessa med minst 2 mål. Man är väldigt stabila och efter att Conte satt sin prägel på laget har man nu hittat sitt spel och spelarna känns bekväma med det. Hazard och Costa har varit två faktorer till att man gått så bra nu. Ser väldigt bra ut och livsfarliga när man närmar sig offensivt straffområde. Båda har haft lite problem med känningar under landslagsuppehållet men Conte sade under gårdagens presskonferens att båda är tillgängliga för spel idag.

Inte för att Middlesbrough har varit dåliga men tycker att Chelsea ska vara klassen bättre här idag. Självklart vill Middlesbrough ta poäng här men det är inte här man ska ta poäng för att klara nytt kontrakt i maj. Gör Chelsea det man gjort innan uppehållet så ska man vinna den här matchen och det skulle ge minst pengarna tillbaka då.

Jag spelar Chelsea -1 asien @1.925 hos bet365 med 5/7u.

This is the stats tab
This is the post tip