Måndagsmatch i Premier League. Bottenmöte Middlesbrough mot Hull City. Väljer ett målspel här då jag anser att oddset lockar, Ö2 mål asian till 1.78 hos Pinnen.

Tabell:
16. Middlesb. 13 2 6 5 12/15 12p
19. Hull 13 3 2 8 11/28 11p

Bolagen synar en målsnål tillställning här och finns visserligen en och annan sak som talar för det. Men jag tycker oddset är satt lite väl högt och kan ej låta bli.

Tycker Middlesbrough är ett spännande lag, inte bara för att 31-åriga spanjoren Alvaro Negredo spelar på topp, utan laget spelar som just ett lag och det finns gott om kvalité. Grunden av ett vasst defensivt och flyt i spelet. Det har poängen mot Manchester City och Leicester City visat på senare tid. Sedan är det ett stort plus att målexperten Negredo på topp är enormt vass framför buren och gör mål.

0.93 är Middlesbrough målsnitt. 1.33 Hull på bortaplan.

---------------

Läget i lagen:

Tränaren för Middlesbrough Aitor Karanka har lite alternativ på mittfältet. Ska bli intressant hur elvan formas. Mot bättre motstånd har en något mer defensiv elva formats. Nu kan laget gå tillbaka till en något mer balanserad elva när Hull står för motståndet. Någon som har spelats mycket tidigare, som 4-2-3-1.
Någon av mittfältarna Stewart Downing, Viktor Fischer eller Cristhian Stuani kan få en startplats. Gaston Ramirez och Adama Traore bör fortsätta ute på kanterna då de har gjort det bra.

Den stabile vänsterbacken George Friend har knäproblem, Fabio bör ta hans plats.


Hulls tränare Mike Phelan har lite större problem i skadesituationen. Återstår att se hur han formar elvan. Anfallaren Dieumerci Mbokani är avstängd. Diomande lär ersätta. Både Shaun Maloney och Abel Hernandez är på bättringsvägen men Phelan sa själv att han inte tänker riskera spelarna och de lär därav inte starta.
Allan McGregor och Brian Lenihan är ännu inte fit. Moses Odubajo, Alex Bruce och Greg Luer är fortfarande skadade.

Troliga startelvor:
Middlesbrough: Valdes; Barragan, Chambers, Gibson, Fabio; Forshaw, De Roon; Traore, Ramirez, Downing; Negredo.
Hull: Marshall; Elmohamady, Davies, Dawson, Robertson: Snodgrass, Livermore, Mason, Clucas: Henriksen; Diomande

Hull har lite självförtroende. Senast besegrade man Southampton samt laget har tagit sig till semifinal i ligacupen.

Middlesbrough är favoriter här, och det köper jag. Men tycker det är lite mer allt jämnt än vad bolagen trycker ut. Ett mål kan sätta igång denna tillställning!

SPEL: Ö2 till 1.78 hos Pinnacle Sports, med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

www.spreadsheet.se/holmbergake1617

This is the stats tab
This is the post tip