Båda lagen gör mål spelas mellan Middlesbrough - Sunderland.

Lagens tre senaste matcher:

Bournemouth - Middlesbrough 4-0
Middlesbrough - Arsenal 1-2
Middlesbrough - Burnley 0-0

Sunderland - West Ham 2-2
Sunderland - Man United 0-3
Leicester - Sunderland 2-0

Middlesbrough har Gaston Ramirez avstängd och målvakten Victor Valdes är fortsatt skadad. För Sunderland är Larsson avstängd.

Middlesbrough har spelat väldigt målsnåla matcher den här säsongen men det har sett lite annorlunda ut de senaste matcherna. Förra hemmamatchen mot Arsenal så spelade man faktiskt rätt bra och skapade flera bra lägen där man tillslut kunde förvalta ett av dem. Men när man vågar fylla på med mer folk så öppnar det sig såklart i defensiven. Men i det här läget så har man inte så mycket att förlora.

Sunderland kommer från 2-2 hemma mot West Ham. Brukar bli många mål när laget spelar. Defensiven är allt annat än bra. Till störst del den som gör att man ligger på jumboplatsen. I offensiven finns det spets med Anichebe och Defoe. Kommer få sina lägen ikväll den duon.

Middlesbrough har nio poäng upp till Hull som ligger på rätt sida av strecket. Sunderland har elva poäng upp till Hull. Det känns som sista chansen för båda lagen om man ska lyckas hänga kvar men då är det bara vinst som gäller ikväll. Kryss är inget alternativ för något utav lagen så tror vi kommer få en öppen match där det ska vara bra chans för båda lagen att hitta nätet.

Jag spelar BLGM @1,90 hos Bethard med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip