Intressant stormöte i Europa League. Både Milans och Arsenals största chans att nå Champions League-spel till hösten är nog genom att vinna Europa League vilket ger den här matchen en extra krydda.
Jag spelar raka ettan till 2.15 hos Bethard .

Milan form:
V,V,V,V,V (6 raka segrar och 13 matcher utan förlust)

Arsenal form:
V,F,F,F,F

Milan har lyft sig flera nivåer under Gennaro Gattuso. Den rödsvarta Milano-klubben spelar just nu med ett helt annat självförtroende och grinta samtidigt som försvarsspelet ser ramstarkt ut. Bortsett från Andrea Conti som varit skadad i stort sätt hela säsongen så har Gattuso full trupp att tillgå, så vi räknar med bästa tänkbara startelva från Milan här. Viktigt att nämna är att Milan fått över en veckas efter att helgens match mot Inter blivit inställd på grund av Davide Astoris bortgång. Naturligtvis omöjligt att veta hur laget reagerar på det, det enda vi vet helt säkert är att italienarna är utvilade.

Arséne Wenger, nu är det dags att lämna skutan! Med fyra raka förluster och tre förluster i följd i ligan är The Gunners är helt utom räckhåll för att nå topp 4 och Champions League-platserna i Premier League. Formen är som sagt usel och i söndags fick man slita hårt i 1-2 förlusten mot Brighton. En av mycket få positiva saker i Londonklubben är att Pierre-Emerick Aubameyang kom in i klubben i januari. Men desto sämre är det ju att han inte får spela Europa League eftersom han representerat Dortmund i Europa League tidigare under säsongen. Addera det med att ersättaren Alexandre Lacazette är skadad. Istället tvingas nog Wenger att starta med Danny Welbeck längst fram som är helt under isen.

Troliga lineups:
AC Milan 4-3-3
Calhanoglu Cutrone Suso
Bonaventura Biglia Kessie
Rodriguez Romagnoli Bonucci Calabria
G Donnarumma

Skadad: Conti

Arsenal 4-3-3
Özil Welbeck Mkhitaryan
Wilshere Xhaka Ramsey
Kolasinac Koscielny Mustafi Bellerin
Ospina

Skadad: Lacazette, Cazorla
Tveksam: Monreal
Ej tillgänglig: Aubameyang (KEY)

Harmoni i Milan som visar kalasform. Laget är utvilat men som tidigare nämnt är det väldigt svårt att veta hur laget reagerar på tragedin från helgen. Men när både Aubameyang och Lacazette saknas hos gästerna som dessutom får kort vila här gillar jag ettan till 2.15 hos Bethard . Wengar har tappat det helt och hållet, igen!

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip