Högintressant match på lördag i Serie A, Milan gästas av Juventus på San Siro 18:00.
Jag spelar (båda lagen gör mål) till 1,80 hos bet365 .

Fjolårets möten:
Juventus - Milan 2-1
Juventus - Milan 2-1 (Coppa italia)
Juventus - Milan 2-1, efter straffar (Super Cup)
Milan - Juventus 1-0

Tabell:
3 Juventus 10 8 1 1 31:10 +21 25p
8 Milan 10 5 1 4 16:14 +2 16p

Milan hemma:
3-1-1 6:4

Senaste match:
Chievo Verona - Milan 1-4

Juventus borta:
3-1-0 15:7

Senaste match:
Juventus - SPAL 4-1

Varken Milan eller Juventus har fått den start man önskade. Montella har varit hårt ifrågasatt senaste tiden men köpte sig lite tid med tanke på segern senast i Verona. Juventus har 8-1-1 vilket i sig naturligtvis inte är dåligt, men spelet har inte sett optimalt ut, i synnerhet defensiven som sett skakig ut. Båda lagen kommer att behöva gå för seger här, Montella behöver fortsätta ta segrar för att han ska ha kvar sitt jobb. Samtidigt behöver Juventus fortsätta vinna för att inte tappa på mer poäng på Napoli och Inter.
Bäddar för mål?

Förväntade laguppställningar:

AC Milan 3-4-3

Calhanoglu Kalinic Suso
Rodriguez Biglia Kessie Borini
Musacchio Romagnoli Zapata
Donnarumma

Skadad: Calabria, Conti, Bonaventura
Avstängd: Bonucci (KEY)

Juventus 4-2-3-1

Higuain
Mandzukic Dybala Cuadrado
Pjanic Khedira
A Sandro Chiellini Barzagli Lichtsteiner
Buffon

Skadad: Pjaca, Höwedes, Benatia

Jag tycker det finns mycket som talar för mål, åt båda håll, vilket gör att "BLGM" känns väldigt intressant till 1,80. Höwedes, Benatia saknas på backsidan i Juve och Calabria, Conti och Bonucci i Milan.
Montella är en offensivt lagt tränare som kommer behöva gå för tre pinnar här. Startelvan känns även något offensivt balanserad och även fast man kanske saknar en riktigt målskytt i laget så finns det offensiva kvaliteter i god form, tänker framförallt på spanjoren Suso som sett riktigt bra ut.
Juventus offensiv håller yppersta världsklass och laget har gjort flest mål i Serie A efter 10 matcher, inte helt oväntat. Men defensiven är inte alls av samma klass som för något år sen - Barzagli, Chiellini och Buffon blir bara äldre, och Bonucci tappade man i somras till just Milan. Även fast Bonucci inte sett bra ut i Milan så syns det att han saknas i Juventus.

Juventus har 5 raka matcher där båda lagen har gjort mål. Dessutom har Juve släppt in minst en boll i samtliga bortamatcher 17/18.

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip