Mjällby tar emot BP på lördagseftermiddagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Lite förvånad att underlinan för 2,5 var så tydlig favorit. Mjällby har såklart ryktet om sig som en tajt motståndare och det stämmer till viss del. Men efter två hållna nollor initialt har de släppt in mål i fyra raka matcher. Dragits med defensiva problem då ett par viktiga backar varit skadade (oklart om någon återkommer här). Dessutom har ingen av lagets målvakter imponerat heller.

Går vi tillbaka till fjolåret så släppte Mjällby in mål i 11/15 hemmamatcher. Så helt omöjliga att bryta ned är de inte. Samtidigt har Mjällby varit lite mer framåtlutade än tidigare säsonger. Inte bara långa inkast och fasta situationer, även om de såklart är vassa där också.

Retroaktiv utdelning för BP?

BP nollades mot IFK Göteborg senast (3-0-torsk). Skapade absolut tillräckligt för att göra minst ett mål där. Har annars gjort mål i samtliga matcher den här säsongen. BP är inte heller laget som åker till en sån här bortamatch och är nöjda med en poäng, de kommer försöka spela sitt spel som vanligt.

Jag tror det här har alla förutsättningar att bli en ganska trevlig match. Kan definitivt se bägge lagen göra mål i matchen och jag tror inte något av lagen är nöjda med en poäng här heller. Därför känns överspelet som ett bra spel här till i mitt tycke högt odds.

Väntas vara så gott som perfekta yttre förutsättningar och mattan är fin också - så inget att klaga på där. Motsvarande möte i fjol slutade 2-1 till BP, kan se samma slutresultat åt något håll igen här.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
This is the stats tab
This is the post tip