Tycker mig hittat ett pris som ligger aningen för högt i min bok, och betydligt lägre hos andra spelbolag än Unibet .

Efter ett uttåg redan i gruppspelet i VM blev den förre förbundskapten Fabio Capello riktigt kritiserad. Det blev inte bättre med åtta poäng på sex gruppspelsmatcher i EM-kvalet.
Bägaren rann över och Capello avgick, och in kom Leonid Slutsky, från CSKA Moskva. Måste säga att han lyckas samla truppen betydligt bättre och det ser sannerligen bättre ut. Tror många såg fiaskot mot Sverige i september, där Ryssland var det klart bättre laget.

Efter 1-0 mot Sverige och en 7-0 vinst mot Liechtenstein så har Ryssland nu en gyllene chans till en direktplats till EM 2016. Minst fyra poäng ska plockas i de två återstående matcherna, mot Moldavien och Montenegro. Och tyvärr, för vårt lilla Sverige, så tror jag att Ryssland tar den chansen, utan problem! En vinst mot Moldavien blir viktig, då har laget ¨råd¨ med att förlora två poäng mot Montenegro hemma den 12:e.

Tabell:
1. Österrike 8 7 1 0 +13 22p
2. Ryssland 8 4 2 2 +13 14p
3. Sweden 8 3 3 2 +2 12p
4. Montenegro 8 3 2 3 +0 11p
5. Liechtenstein 8 1 2 5 -19 5p
6. Moldavien 8 0 2 6 -9 2p

Ett alternativ som jag funderar på var handikapp-spel i detta möte, men oddset avgör då Modavien har sina chanser till en tajt match hemma på Stadionul Zimbru.
Det första mötet mellan lagen slutade faktiskt 1-1, i Ryssland. Visserligen har Ryssland sedan dess spelat fem europakvals matcher där laget har vunnit tre och förlorat två, båda förluster mot serieettan Österrike. 3/4 vinst med Slutsky som förbundskapten men tar Ryssland en tidig ledning så tror jag mer att lagen går för att spela av matchen.

Jag spelar Ryssland HT/FT till 1.92 ggr pengarna hos Unibet , med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip