Över 3,5 mål i Napoli - Feyenoord tas i tisdagens CL.

Här tror jag på mål och när Napoli är i farten är det svårt att inte göra det. När motståndet dessutom är holländskt, med allt vad det innebär i form av bristfälligt försvarsspel, känns det ännu bättre med ett överspel.

Krävs fyra mål för att spelet ska sitta och visst, det kan tyckas vara en svår lina att slå. Men jag tror det här kan bli en riktig målfest. Båda lagen förlorade sina premiärmatcher, så den här bör verkligen vinnas. Gäller kanske framför allt för Napoli, vilket är laget man väntar sig ska ta en slutspelsplats. Men med tanke på att deras defensiv inte är lika skarp som deras offensiv är vass kan jag definitivt se båda lagen näta.

Bra skadeläge hos italienarna, som verkar kunna spela alla offensiva pjäser. Tänkbar elva:

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamšík; Callejón, Mertens, Insigne.

Feyenoord föll med 4-0 mot Man City i premiären i CL och visade upp en defensiv sårbarhet där, inte minst på fasta situationer. Även om deras försvarsspel med holländska mått mätt inte är katastrof så ligger det knappast i deras natur att bara parkera bussen och hoppas på att komma undan lindrigt här.

Saknar kanske bäste strikern (Jørgensen) men har ändå ett par vassa offensiva spelare. Borde kunna såra ett Napoli som trots allt släppt in mål lite här och där i inledningen av säsongen.

Tänkbar elva:

Feyenoord: Jones; Haps, Van der Heijden, St. Juste, Diks; Vilhena, Toornstra, El Ahmadi; Boëtius, Kramer, Berghuis.


Stämmer allt för Napoli kan de täcka den här linan själva. Trenden i Champions League från i fjol och in i öppningen av den här säsongen har varit att det östs in mål och här tror jag inte på något undantag. Två offensivt skickliga lag drabbar samman och som jag ser den här matchupen finns alla förutsättningar för riktigt mycket målchanser.

3/4-1?

This is the stats tab
This is the post tip