Napoli gästas av Lazio på San Paolo på lördag 20:45. Jag spelar Lazio +1,0 till 1,68 hos Pinnacle Sports. Finns till 1,65 hos bet365 i skrivande stund. Vinner Napoli med uddamålet får vi pengarna tillbaka.

Tabell:
4 Lazio 11 6 3 2 22:12 +10 21p
5 SSC Napoli 11 6 2 3 20:12 +8 20p

Form:
Napoli - O,F,V,V,F
Lazio - V,V,O,O,V

Senaste match
Besiktas - Napoli 1-1
Lazio - Sassuolo 2-1

Napoli är ett erkänt starkt hemmalag och står med all rätt som favoriter hemma mot Lazio. Men oddset på Lazio känns aningen högt och därför känns ett handikapp-spel på bortalaget som en bra tanke.

Napoli har det jobbigt för tillfället - bara två vinster på de senaste sju matcherna och vinsterna kom mot Empoli och Crotone som ligger på plats 18 respektive 20 i Serie A. Spelet har ändå sett okej ut för Napoli, men saknaden av en riktig striker är stor, anfallaren Milik har verkligen lyst med sin frånvaro. Napoli har även haft ett riktigt tufft spelschema vilket förmodligen har varit en bidragande faktor till den tveksamma formen. På lördag blir det lagets sjunde match på de senaste 21 dagarna. Dessutom har de två senaste matcherna varit högprioriterade - Juventus förra helgen och CL i tisdags mot Besiktas i Turkiet.

Lazio är ett av seriens formstarkaste lag och laget ligger fyra i tabellen, en pinne före just Napoli. Lazio har två raka vinster och är obesegrad i de sex senaste matcherna. Anfallstrion, Keita-Immobile-Anderson ser otroligt stark ut och lär säkerligen kunna ställa till en hel del problem för Napoli. Trots den fina formen har Lazio saknat två nyckelspelare under en tid, De Vrij och Lucas Biglia. Lagkaptenen Biglia hoppade dock in senast mot Sassuolo och kan vara aktuell redan från start mot Napoli. Ett stort plus naturligtvis.

Återkommer närmare avspark med laguppställningar.

Med Napolis tveksamma form och tuffa spelschema finner jag värde i ett formstarkt Lazio här. Lazio har dessutom inte haft något Europa-spel att koncentrera sig på i veckan. Missförstå mig rätt, jag har stor respekt för Napoli, i synnerhethemma på San Paolo. Men mötet med Lazio på lördag lär knappast bli någon "walk in the park" för Napoli..

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip