Båda lagen att göra mål spelas till 1,75 hos bet365 .

2015/2016 Napoli-Milan 1-1
2015/2016 Milan-Napoli 0-4

Både Napoli och Milan var involverade i målrika matcher i ligapremiären. Napoli hämtade upp 0-2 till 2-2 mot Pescara på bortagräs och Milan vann med 3-2 mot Torino på San Siro. Ni som följer mig vet att jag även spelade (BLGM) mellan Milan-Torino och jag tror som sagt på något liknande nu.

Som jag har sagt tidigare så Milans nye tränare, Vincenzo Montella en offensiv tränare som inte alltid sätter defensiven i första prioritet. Styrkorna sitter i offensiven i både Milan och Napoli i mina ögon. Enda minuset är att Napoli tappat sin målkung Higuain som ni alla vet. Trots det har man en bra anfallsuppsättning i form av Insigne, Gabbiadini, Callejà³n och belgaren Mertens som gjorde två mål senast mot Pescara. Napoli har även värvat EM-floppen Milik som öste in mål i Ajax, återstår att se hur han klarar sig i Serie A.

Milans Carlos Bacca stod för 3 mål senast mot Torino och ser glödhet ut. Bakom honom har man Niang, Adriano och förra årets målkung i Serie B Lapadula. Försvarsspelet har däremot sett sämre ut under försäsongen och även senast mot Torino.

Milan saknar mittbackarna Zapata som är skadad och Paletta som blev utvisad senast och därmed avstängd i mötet med Napoli. Napoli saknar också en mittback i form av Tonelli som förra säsongen var riktigt bra i Empoli.

Faktum är att vi får ett bättre odds på båda lagen än över 2,5 mål på bet365 .

2-1, 1,1? Vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip