Champions League-kvalet rullar vidare idag onsdag. Kikade på Liverpool igår som avvägde TSG Hoffenheim, trots att tyskarna rädda situationen aningen inför andramötet med sitt reduceringsmål i 87:e minuten till 1-2.

Idag ställs Napoli mot Nice hemma på Stadio San Paolo och jag tror italienarna tar sin chans att stänga detta möte i första matchen. Det är inte alltid jag ställer siktet på just italiensk fotboll, Napoli ser jag dock som ett mycket intressant lag, ett lag som är så pass spelskickligt att de bara ska vara med i Champions League. Nyförvärvet och serben Nikola Maksimovic som värvades för £18m från Torino kan göra sin debut i tävlingssammanhang här. Även en mittfältare, Adam Ounas har värvats från Bordeaux för en stadig summa men han lär få vänta med att göra debut här.

Nice har det tuffare, laget har förlorat deras två inledande matcher i Ligue 1, hemma mot Troyes med 1-2 samt borta mot AS Saint-Étienne med 1-0. Fransmännen vet att de står inför en tuff uppgift här och kommer troligtvis försöka hålla nollan så länge man bara kan, möjligtvis att man satsar på kontringar. Napoli har inte spelat en tävlingsmatch sedan maj, kanske krävs det lite tid för italienarna att komma in i matchen.

Möjliga startelvor
Napoli: Reina: Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam. Allan, Jorginho, Hamsik. Callejón, Mertens, Isigne.
Nice: Cardinale: Souquet, Dante, Merchand, Sarr. Koziello, Seri. Lees-Melou, Srarfi, Saint-Maximin. Pléa.

Jag tror Nice går för nollan så länge som möjligt här, Napoli är ett spelskickligt lag så tyvärr brister nog det tillslut. Jag vågar dock inte spela ett handikappsspel på Napoli såhär tidigt på säsongen.

SPEL: Flest mål i andra halvlek till 2.00 hos bet365 , med 1.5/5 units. Säg gärna till om ni hittar högre någonstans!

Twitter@Holmbergake

http://www.spreadsheet.se/holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip