Shakhtar +1,5 spelas till 1,78 hos Unibet .

Senaste mötet:
Shakhtar Donetsk - Napoli 2-1

Tabell:
1 Manchester City 4 4 0 0 12:3 +9 12p
2 Shakhtar Donetsk 4 3 0 1 7:5 +2 9p
3 SSC Napoli 4 1 0 3 7:9 -2 3p
4 Feyenoord 4 0 0 4 3:12 -9 0p

Napoli form:
V,V,F,O,V

Senaste match:
Napoli - Milan 2-1

Shakhtar form:
V,O,V,V,F

Senaste match:
Shakhtar - Oleksandria 1-2

För att Napoli ska avancera i turneringen måste Napoli måste vinna imorgon (tisdag) och i sista matchen mot Feyenoord, samtidigt som Shakhtar förlorar sina två sista matcher. Inte helt otänkbart, men tufft läge minst sagt.

Här tycker jag gästande Shakhtar blir undervärderade. Visst har Napolis säsongsinledning varit strålande, men det har framförallt varit i Serie A laget har imponerat. Man har gått ut och sagt från Napolis ledning att det är ligan man satsar på och Champions League har kommit lite i andra hand. Inte så konstigt kanske med tanke på att truppen är ganska tunn vilket gör det svårt att slåss på flera fronter samtidigt. Formen då? Helt klart godkänd, men de två enda poängtappen i Serie A den här säsongen har kommit i de fem senaste matcherna - Inter hemma och Chievo Verona borta, båda slutade 0-0.

Shakhtar Donetsk leder den inhemska ligan fyra pinnar före Dynamo Kiev. Senast åkte laget på en oväntade torsk hemma mot Olexandria, men det kan ju har varit så att det största fokuset legat på Champions League och den här matchen mot Napoli. Annars är formen god i ligan såväl som i Europa. 0-1 mot Dynamo Kyiv, 0-2 mot City och 1-2 mot Olexandria är lagets enda förluster under säsongen.

Förväntade laguppställningar:

Napoli 4-3-3

Insigne Mertens Callejon
Hamsik Diawara Zielinski
Hysaj Maksimovic Albiol Maggio
Reina

Skadad: Milik, Ghoulam
Avstängd: Koulibaly (KEY)

Shakhtar Donetsk 4-2-3-1

Ferreyra
Bernard Taison Marlos
Stepanenko Fred
Ismaily Rakitskiy Ordets Butko
Pyatov

Skadad: Malyshev, Krivtsov
Avstängd: Srna

Rotation väntas i Napoli, hur många positioner man roterar på återstår att se. Men Ghoulam, som har varit en av Napolis bästa spelare i skymundan av Mertens och Insigne är borta i resten av säsongen, dessutom är Koulibaly avstängd, två tunga avbräck i backlinjen.
Hos gästerna är det främsta avbräcket rutinerade Darijo Srna efter dopningsanklagelser.

Shakhtar Donetsk har visat i samtliga matcher i gruppen att man absolut inte ska underskattas i Europa. När dessutom motivationsfaktorn är ett litet frågetecken i Napoli så känns ett (hcp-spel) på gästerna sunt.

1-1/2-1?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip