Vi fäster fokus på den amerikanska östkusten där New York Red Bulls tar emot Chicago Fire på Redbull Arena i Harrison, New Jersey.

Efter debaclet mot Guadalajara Chivas i semifinalen av den nordamerikanska versionen av Champions League så studsade man tillbaka i helgen mot bästa tänkbara motstånd i ligan mot Montreal Impact (3-1).

Trots massiv press av jänkarna i returmötet mot mexikanska chivas så lyckades man inte få in bollen och missade därmed finalplatsen. All heder oavgjort till trots då det helt enkelt var en sådan dag då bollfanskapet inte ville in i nät för red bulls del.
Ett Chivas som för övrigt vann första finalmötet borta i Toronto med 1-2, alltså inga duvungar som N.Y redbulls pressade i 90 min.

Fått en veckas vila nu efter en hektisk period och bör vara fräscha och friska till på Lördag.
Inga nämnvärda skador i något utav lagen där New york formerar följande uppställning

Robles

Murillo - Parker - Long - Lawrence

Davis - Adams

Royer - Valot - Etienne

WrightPhillips


En stark elva med Bradley Wright-Phillips på topp.

Möter ett väldigt dåligt fotbollslag i Chicago Fire. Laget var förra säsongen helt okej och kunde prestera bra fotboll stundtals. Där man hade helsingborg bekantingen david accam på högerkanten och ett par 2-3 spelare som alltså nu gått förlorade.
Kvar står knappt ett fotbollslag värda namnet och av de matcher jag sett hittills så kommer laget hamna på jumboplatsen med dunder och brak..

Vunnit en match av fem och en oavgjord.
Spelet har varit under all kritik och man bjuder motståndarna på fina ytor och mållägen. Veljko Paunovic, headcoach i chicago lär ryka ganska snart om inget drastiskt sker, vilket det inte finns några indikationer på.


Tror på det energi-fyllda laget New York Red Bulls att vinna -1 asian (pengarna tillbaka vid 1 måls vinst) mot Chicago Fire på Lördag kväll svensk tid (21.30).

3/5u

/gurkan






This is the stats tab
This is the post tip