Lördagen är här och spelutbudet från England är som vanligt stort.

Jag väljer att gå ner en division och har hittat ett bra spel i Championship.
Newcastle -1.0,1.5 väljer jag att klicka. Innebär vinst om Newcastle vinner med 2 mål. Skulle man vinna med 1 mål blir det halva insatsen tillbaka.

Lagens tre senaste matcher:

Nottingham-Newcastle 2-1
Hull-Newcastle 1-1 (3-1 efter straffar)
Newcastle-Blackburn 0-1

Birmingham-Barnsley 0-3
Brentford-Birmingham 1-2
Birmingham-Bristol City 1-0

Newcastle har tre raka förluster och känns väl lite kanske som ett osäkert spel tycker många. Men nu är det dags att studsa tillbaka för laget uppe i norr. Spelartruppen är alldeles för bra för att spela Championship och målet att direkt ta sig tillbaka till Premier League ska laget bara klara. Newcastle ligger tvåa i tabellen då Brighton gick om när man vann igår med 2-0.

Newcastle har några avbräck till dagens match. Perez, Jack Colback och Hanley kommer inte till start som det ser ut nu. Men väldigt viktigt för defensiven är att Dummett och Shelvey som båda fick rött kort i en galen match förra helgen inte är avstängda utan är tillgängliga för spel idag.

Birmingham går bra i serien och placerar sig på en femte plats. Men bortaspelet håller inte samma nivå som hemmaspelet. Man vann förra bortamatchen mot Brentford men sen får man gå tillbaka till 10 september för att hitta en ny bortaseger för Birmingham. Till dagens match saknas dessutom två startspelare Spector och Davis som är avstängda.

Newcastle ska vara numret större på hemmaplan och med Gayle i spetsen ska Newcastle kunna vinna det här med minst 2 mål. Newcastle känner en revanschlusta sen man förlorat 3 raka matcher och tror att Birmingham kommer få sota för det i eftermiddag.

Jag spelar Newcastle -1.25 @1.925 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip