City över 2,5 mål är ett alldeles för intressant spel samt odds för att inte testa. City reser till Newcastle och St James' Park. Manchesterlaget som nu är uppe i 17(!) raka segrar.

Tabell:
1. Man City 19 18 1 0 60/12 55p W W W W W W
15. New Utd 19 5 3 11 19/29 18p W L L L L W

Det diskuteras om Newcastle verkligen kommer att hitta målet här. City snittar 0.79 i insläppta på bortaplan. Jag är tveksam och oddsen ligger rätt. Riktar därför mitt fokus på annat.

"The Magpies" gjorde en stark insats senast när de vann borta mot West Ham med 2-3.
Henri Saivet, Mohamed Diamé och Christian Atsu stod som målgörare i en match där Newcastle gjorde en stabil insats. Rafa Benitez kan forma liknande elva som i den vinsten. I dag är det dock andra bullar sett till motståndet.
Manchester City kommer på besök, aningen dålig tajming för hemmalaget?
Sett trögt ut på St James' Park i de senaste matcherna:
0-1 Everton
2-3 Leicester
0-3 Watford
0-1 Bournemouth

City har gjort alldeles för många mål på bortaplan, medan Newcastle har släppt in några för många för att inte prova denna lina.
Manchester Citys senaste borta:
Leicester 1-1
Swansea 0-4
Man Utd 1-2
Huddersfield 1-2
Leicester 0-2

Har varit lite utav en gåta att på förhand lista ut hur Guardiola ska forma sitt offensiv inför varje match. Oavsett så har det blivit succé varje gång.
I 4-0 vinsten mot Bournemouth senaste startade Sergio Aguero och gjorde två mål och en assist. I dag tror tidningarna han inleder på bänken och ger plats åt Gabriel Jesus.

City har fått igång något magiskt och ska bli intressant att se om laget kan hålla uppe poängskörden, och till och med kanske gå obesegrade genom hela säsongen. Ett överspel på bortalaget här till 1.81 tycker jag lockar tillräckligt. Om City gör två mål så kommer det tredje också.

Läget i lagen
Newcastle: Tror som sagt inte på några jättestora förändringar efter 3-2 vinsten mot West Ham. Mittfältarna Mikel Merino och Isaac Hayden är troligtvis tillbaka efter att ha kastat in handduken mot "The Hammers".
Jonjo Shelvey är tillbaka efter avstängning.
Missar gör Jesus Gamez och Aleksandar Mitrovic.
Mittbacken Florian Lejeune är ett frågetecken, missade senaste matchen. Dock gjorde hans ersättare Ciaran Clark en mycket bra insats, kanske får fortsätta.

Manchester City: Lite ovisst hur Guardiola tänker ställa upp sitt lagbygge. Vi snackar lyxproblem deluxe för denna tränare.
Sergio Aguero spelade hela matchen senast mot Bournemouth, gjorde två mål och en assist. Gabriel Jesus kan starta i dag.
Stones är påväg tillbaka, men denna match kommer för tidigt.
Benjamin Mendy skadad.

Tänkbara startelvor:
Newcastle: Elliot - Yedlin, Lascelles, Clark, Manquillo - Ritchie, Hayden, Merino, Atsu - Pérez - Gayle.
Manchester City: Ederson - Danilo, Mangala, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Jesus, Sane.
_____________________________________________

SPEL: Jag provar Manchester City över 2,5 mål till 1.81.
Hos Unibet , med 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip