OBS! Avspark 17.15.

Norwich tar emot Arsenal och jag tror utan större tvekan på bortalaget. Börjat komma igång samtidigt som Norwich inte är något supergäng i mina ögon. Varken trupp- eller formmässigt.

Premier League
4. Arsenal 13 8 2 3 23 11 12 26
16. Norwich 13 3 3 7 16 24 -8 12

Norwich hemma
6 2 1 3 7 8 7

Formen
F, V, F, F, F

Senaste match
Chelsea - Norwich 1-0

Arsenal borta
7 5 0 2 15 7 15

Formen
V, F, O, F, V

Senaste match
Arsenal - Dinamo Zagreb 3-0

Viktigt, viktigt för Arsenal att spela till sig en avgörande CL-match mot Olympiakos. Detta efter stortorsk för grekerna borta mot Bayern samtidigt som Arsenal gjorde det som behövdes hemma mot Dinamo Zagreb (3-0). Går inte dra några större växlar av det då kroaterna inte är bra, men för Arsenals del vet vi ju att de i princip alltid är bra när skadeläget och självförtroendet tillåter. Då är det inte många lag som kan mäta sig. Men just skadorna blir de aldrig av med verkar det som. Rätt tunga avbräck även i dag men får ändå ut ett väldigt bra lag. Säger en del om truppens kvalitet. Jag tror att the Gunners tar med sig en klart positiv känsla in i den här matchen mot ett ganska beskedligt motstånd. Bara titta på Norwich startelva så är det inte direkt så man darrar. Blir säkerligen en kamp om kontraktet för Martin Olssons (startar troligtvis) kanariefåglar. Kommer från torsk med uddamålet mot Chelsea på Stanford Bridge. Ingen skam i sig, men formen är inte dundervass. Sex torsk på sju senaste tävlingsfajterna - enda vinsten var 1-0 hemma mot Swansea. Nej, firma Giroud, Sanchez och Özil mfl borde kunna hitta på något skoj på Carrow Road i eftermiddag.

Preliminära startelvor (The Guardian)

Norwich (4-5-1) Ruddy - Martin, Bennett, Bassong, Olsson - Howson, Mulumbu, O'Neil, Brady, Redmond - Mbokani

Saknar: Skador på Tettey och Jarvis

Arsenal (4-2-3-1) Cech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Cazorla - Campbell, Özil, Sanchez - Giroud

Saknar: Walcott, Arteta, Rosicky, Wilshere, Welbeck, Coquelin alla skadade. Oxlade-Chamberlain kan vara tillbaka från hamstringskada.

SPELTIPS
Tror Arsenal plockar en ny trea och kliver in på -0,75 (halv vinst vid uddamålsseger) till 1,83 hos bet365 (3/5 units).

Hur tänker ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip