Tror att Nottingham kan hålla ut mot Arsenal i dag - åtminstone till halvtid

CHAMPIONSHIP
14. Nottingham 26 10 2 14 33:42 32

Forest hemma
13 7 0 6 17:17 21

Formen
O, F, F, O, F

Senaste match
Leeds - Nottingham 0-0

Premier League
6. Arsenal 22 11 6 5 40:28 39

Arsenal borta
11 3 4 4 13:16 13

Formen
O, O, V, O, V

Senaste match
Arsenal - Chelsea 2-2

FA-cupen har inte samma glans i dag som för tio år sen känns det tyvärr som. Storklubbarna lägger full vikt på höga ligaplaceringar och att ta sig långt i Europa. Därför har klubbar som Nottingham alltid en chans tidigt in på cupspelet.

Forest kickade sin manager och har en interimtränare just nu, Gary Brazil (skönt efternamn), efter att man kickat Warburton efter torsken mot Sunderland. Forest fick en positiv injektion direkt med 0-0 borta mot topplaget Leeds och eftersom man ligger i Championships ingemansland så lär det bli starkast möjliga lag på banan i dag. Anfallaren Daryl Murphy testas sent efter att ha missat matchen mot Leeds.

Arsenal? Kommer rotera och har Kolasinac, Ramsey, Monreal och Giroud fortsatt på skadelistan. Även Granit Xhaka är out.

– Jag kommer rotera litegrann eftersom vi kommer ur en tuff period. Vi spelade tre stora matcher på sex dagar, varav två på bortaplan, följt av en stormatch (Chelsea) hemma.

Det lär betyda att flera spelare (om inte alla av) Alexis Sanchez, Mesut Ozil, Jack Wilshere och Alexandre Lacazette börjar på bänken.

Mot ett motiverat Forest med ny manager så kan det bli en utmaning, åtminstone i en halvlek innan Wenger (som är avstängd och coachar från läktaren) skickar in sina stjärnor.

SPELTIPS
Spelar Nottingham att klara 1X i halvtid (asian hcp +0,5 halvtid) till 1.79 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip