Speltips: Manchester City asian -1,5 till 1.86 hos Betinia .
—-
Det har blivit dags för Nottingham Forest att ta emot suveräna Manchester City hemma på City Ground.

Hemmalaget Forest kommer senast från en blytung förlust i bottenstriden mot Everton med 2-0.
Inför den här matchen ligger man på sjuttonde plats, endast en poäng ner till Luton under nedflyttningsstrecket. Man har inte råd att gå ut och inte försöka gå för poäng i den här matchen, vilket möjligtvis kan bita dem där bak mot ett City som inte verkar kunna göra fel i ligaspelet.

Efter uttåget ur Champions League mot Real Madrid har City studsat tillbaka med avancemang i FA-cupen mot Chelsea samt slagit Brighton med övertygande 4-0 senast på bortaplan.
Det verkar knappt spela någon roll hur tufft matchandet är, man vet vad som krävs i dessa lägen och har rutinen på sin sida i detta titelrace.

City tuffar på i titelracet

Jag tror detta kan bli en jobbig kväll för Forest. Det är tyvärr inte mycket som klickar just nu och att då få besök av City måste känns rätt tungt.
Man kommer givetvis ge det allt man har, men skulle City lyckas spräcka nollan hyfsat tidigt tror jag luften mycket väl kan gå ur Forest rätt fort.

Jag förväntar mig ett lågt block av Forest-försvarare, men frågan är om man är tillräckligt skickliga för att kunna stå emot Citys offensiv? Låt mig vara tveksam.

Som sagt har City rutinen i dessa sammanhang. När allt står på sin spets i ligaspelet brukar man stå för bra prestationer, och jag tror mycket väl att man kan gå rent resterande matcher i ligan.

Skulle City få in en boll tidigt tror jag som sagt inte att Forest har i sig att orka samla kraft, och då tror jag City vinner med mer än en boll i det här mötet.
Forest har möten med bottenkonkurrenterna Sheffield United och Burnley kvar, vilket någonstans lär vara prio att vinna för att klara kontraktet.

Manchester City asian -1,5 till 1.86 hos Betinia testas!
This is the stats tab
This is the post tip