Sista omgången av Allsvenskan ska spelas under onsdagseftermiddagen. Jag finner bäst spelvärde i AIK seger borta mot Örebro till 1.80 på bet365 .
__________________________________________

***Statistik***
2) AIK 29 15-9-5 45–21 (+24) 54p
11) Örebro 29 10-6-13 37–52 (-15) 36p

Örebros senaste fem:

4–3 Sirius (B)
1–0 Kalmar (H)
0–3 Östersund (B)
0–1 Halmstad (H)
0–2 Norrköping (B)

**

AIKs senaste fem:

6–1 BK Häcken (B)
5–2 Elfsborg (H)
2–0 J-Södra (H)
0–0 Malmö FF (B)
2–1 IFK Göteborg (H)
____________________________

Ja, hur ska Örebros säsong sammanfattas? Tränare Axén lämnade uppdragsposten i Örebro överraskande i somras och lämnade över för Axel Kjäll. Det blev varken bu eller bä, om något en aning instabilare, men tydligen ska det finnas en framtid för herr Kjäll och Örebro som ska bli ljus. Försvaret har i särklass varit Närkelagets största problem under säsongen, och vore det inte för några hållna nollor i början av säsongen vore ÖSK i särklass sämst i vad gäller insläppta mål i Allsvenskan. Nu står de på 52, lika många som Eskilstuna har, vilket är delat sämst.
Anfallsmässigt imponerade Igboananike mycket till en början, men det var också det enda Örebro hade i forwardsrollen. Victor Sköld (22/0) och Michael Omoh (25/1) har inte gett någon vidare konkurrenssituation, även om den sistnämnda mest fungerat som ytterspringare. Tur då att det finns kvalité i just det mittfältet. Nasir Besara, Maic Sema, Nordin Gerzic, Johan Mårtensson och nämnda Omoh är nog det som ändå räddar något skinn för Örebro den här säsongen. Även ytterback Sebastian Ring.

**

AIK blev till slut bästa Stockholmslag, trots lång strid med Djurgården om vilket lag som skulle vara främsta utmanare till Malmö under hösten. Nu blev det varken eller, men AIK knep andra platsen efter en övertygande höst. Inför matchen mot Örebro har laget elva raka matcher utan förlust, vilka sex är vinster. Försvaret har genomgående varit starkt under säsongen, men på senhösten har Norling även skruvat till anfallsspelet och det lyser verkligen offensivt. Johan Blomberg saknas till Örebromatchen pga avstängning, samtidigt som Haukar Hauksson är tillbaka från detsamma.

_______________________________

Visst ska AIK vinna med sin storform mot ett Örebro som bara vill ta vinterledigt och ladda inför en ny säsong?
bet365 erbjuder 1.80 på bortavinst, vilket vi kör på!

This is the stats tab
This is the post tip