***Förord***
Sist vi körde hörnspel på Berhn Arena (ÖSK-ÖFK) blev det bingo, så vi kör igen.

BK Häcken får över 4.5 hörnor @1.83 på Unibet .

***Hörnstatistik***

Örebro SK: 4 matcher 21-24 (totalt 45)
BK Häcken: 4 matcher 26-20 (totalt 46)

Samtliga inledande matcher:

Örebro SK - Jönköpings Södra 4-7
AFC Eskilstuna - Örebro SK 12-5
Örebro SK - Östersunds FK 9-3
IF Elfsborg - Örebro SK 2-3

BK Häcken - IFK Norrköping 6-8
GIF Sundsvall - Häcken 6-10
BK Häcken - Djurgårdens IF 4-4
AIK - BK Häcken 2-6

***Summering***

BK Häcken har varit roligare att se på än vad deras resultat visar. Micke Stahre har uppenbarligen inte bara jobbat på bristen av Gerhardssons defensiv, utan även förfinat offensiven med Snabbare och flerdimensionella anfallstyper. Fem poäng på fyra matcher är godkänt, men det är klart att Stahre önskat se åtminstone en ytterligare seger.
Match mot Örebro väntar, där båda lagen uttrycker sig liknande offensivt, men snabba kanter och en inspel på forwards. Det har även visat sig på hörnstatistiken där båda släppt samt forcerat fram en hel del hörnor. Häcken har snittat 6,5 hörnor / match framåt, och Örebro har snittat 6 hörnor / match bakåt.

Jag finner därför värde i spelet 'BK Häcken över 4.5 hörnor' till @1.83 på Unibet . Det är möjligt att det spelvärda oddset ligger i att Häckens brasse Paulinho är skadad, men det ser jag nödvändigtvis inte som något negativt för överspelet. Paulinho kommer vara en saknad kraft offensivt, visst, men han var en mästare att vika in i planen istället för att utmana kant, vilket minskar lägen för potentiella hörnor. Gustav Berggren lär istället ersätta.
Alexander Farnerud testas sent för BK Häcken, efter en känning i låret, som ändå hoppas att kunna starta i Örebro.

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip