Fick in en 1,91-oddsare i engelska femteligan i går. Fortsätter gräva djupt i oddsdjungeln i dag - nämligen ett Örebroderby i kampen om en plats i svenska cupen.

GRUPP 2
Karlslunds IF HFK 1 1 0 0 3-0 3 3
----------------------
Örebro Syrianska IF 1 1 0 0 4-2 2 3
Adolfsbergs IK 2 0 0 2 2-7 -5 0

Örebro Syrianska och Karlslund spelar båda två i division 2. Den här säsongen i olika serier då Öre/Syr hamnade i södra Svealand och Karlslund i norra.
Den här matchen avgör vilka som går till semifinal i Örebro FF:s kval till svenska cupen. I trelagsgruppen har båda lagen vunnit mot Adolfsbergs IK. Karlslund med 3-0 och Örebro/Syrianska med 4-2. Det betyder att Karlslund har ett måls försprång i tabellen och det räcker således med oavgjort för att säkra gruppsegern och en semifinalplats.

Det roliga är dock att båda lagen går vidare på kryss då bästa grupptvåa i de tre grupperna är vidare. Därför kan man ju anta att det inte kommer bli plattan i mattan om det står oavgjort i paus eller en bit in i andra halvlek. Båda lagen är ju vidare på det resultatet!

Örebro/Syrianska kommer från 4-1 i träningsmatchen mot Syrianska Kerburan medan Karlslund spelade 1-1 mot FBK Karlstad. Observera att matchen spelas på Karlslunds hemmaplan.

SPELTIPS
Testar under 3,5 mål till 2,13 hos bet265 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip