Arsenal behöver vinna med två mål för att det ska bli vinst.
Vinner Arsenal med uddamålet blir det pengarna tillbaka.
Klarar Östersund ett kryss eller vinner så blir det förlust.

Östersund - Arsenal. Ja, det är såklart häftigt. Men nu tar sagan slut i den här turneringen för Östersund.

Det är ingen som har missat hur Östersund tagit sig hit. Gjorde en väldigt bra höst i gruppspelet. Laget tog sju poäng av nio möjliga hemma i Östersund. Det som talar för Östersund är konstgräset. Det är något som Arsenal inte är vana vid. Kan få lite problem med det men tror inte att det ska spela så stor roll att det kan avgöra matchen.

Arsenal har fått en drömlottning i det här slutspelet. Wenger har landat med sina spelare i Östersund, och det är ett bra lag som har tagit flyget från London. Aubameyang är ej tillgänglig. Lacazette, Wilshere, Cech, Koscielny och Ramsey saknas. Men annars så är det bästa laget som är i Sverige. Arsenal ligger sexa i PL med åtta poäng upp till en CL-plats. Det kommer man inte ta ikapp, tror jag. Blir liknande läge som Mourinho var i förra året med United. Största chansen att nå CL nästa säsong är att vinna Europa League. Arsenal har dessutom ingen match i helgen eftersom man redan har åkt ur FA-cupen. Behöver inte tänka på att vila spelare utan kan sätta ut det bästa möjliga.

Jag tror att Wenger vill avgöra den här matchen redan i Östersund. Returen är lagd nästa torsdag och med tanke på att Arsenal har en final i ligacupen söndagen efter bör Wenger vilja vinna med några bollar i Sverige för att eventuellt kunna vila några spelare i hemmamötet.

Man läser överallt om alla jämförelser mellan dessa lag. Det är historia om lagen men framför allt löner som varit i fokus. Känns lite överdrivet - kan man tycka - men det ligger trots allt någonting i det. Det skiljer trots allt miljoner kronor för en anledning. Den tror jag kommer synas på planen.

Jag förstår faktiskt inte det här oddset. Arsenal bör vara hungriga och ta matchen på fullt allvar med tanke på CL-platsen. Östersund är dessutom inte i säsong utan man har varit på två träningsläger och spelat mot Trelleborg i Svenska Cupen. Svårt att se hur Östersund ska komma i toppform till den här matchen.

Jag spelar Arsenal -1.0 @1.80 hos Unibet med 7/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip