Ö2,75 mål mellan Östersund och Sirius.

0-2 mål = Förlust på spelet.
3 mål = Halvvinst.
4+ mål = Full vinst på spelet.

Ö2,5 mål i matchen går såklart lika bra att spela för den som vill ha ett mindre komplicerat spel.

Två kompetenta offensiva lag. Båda med idéer om att skapa målchanser på egen förmåga snarare än att enbart lita till motståndarnas misstag. Tror på en match där lagen verkligen tävlar om taktpinnen och att det blir offensivt präglat spel.

Hopcutt avstängd för Östersund. Men bakom honom finns Sema, Aiesh, Ghoddos m.fl. Efter premiären har laget gjort mål i sju raka allsvenska matcher. Lägg till de fyra som gjordes i cupfinalen. Säger en del. Tittar man på spelet så är det lätt att se hur metodiskt de jobbar sig fram till ett antal lägen varje match. Starka hemma. Samtidigt inte superstabila defensivt. I sju raka matcher (sex allsvenska matcher plus cupfinalen) har båda lagen gjort mål i ÖFK:s matcher. Med sin offensiva attityd och med en idé om att spela sig ur alla situationer sätter de sig själva i en del jobbiga lägen där motståndarna tillåts såra ÖFK rätt enkelt.

Lite samma sak med Sirius. Kompetent offensiv, sämre defensiv. Gjort mål i 6 av 8 as-matcher, vilket är starkt som nykomling. Åker nog inte upp till Östersund för att parkera någon buss, de kommer säkerligen kunna såra ÖFK och skapa egna lägen. Kan se båda lagen näta och jag tror inte att det kommer bli överdrivet räddhågset en bit in i andra halvlek om 1-1 står sig heller.

2-2? 3-1?


This is the stats tab
This is the post tip