Efter den taffliga premiären hemma mot Djurgården (0-2) så har Örebros resultat sett ut så här:

Örebro v IFK Göteborg 3-2
Gif Sundsvall v Örebro 3-1
Örebro v Jönköping 2-1
Helsingborg v Örebro 1-3

Målglatt värre, som synes.
Men det ska sägas att Örebros 1:a uppe i Sundsvall kunde ha varit 2-3 - och det redan efter 20 minuters spel.
Och den där 2:an hemma mot J-Södra, det var ett smärre under att Sportklubben inte gjort tre mål - och det redan i den första halvleken.
Jag ska inte säga att de har spelat med en man kort under de här matcherna, men Crespo Kamara känns så stel och otajmad ut i allt han gör att han mest känts som en belastning för anfallsspelet. Men ändå har bollarna trillat in. Eller om man ska vända på det. Pga honom har man inte gjort fler.
Mot IFK Göteborg nu senast så kom Maic Sema in i stället för Crespo, och gjorde stor stor succé då han med två snygga och rejäla mål såg till att svartvitt vände på steken mot Göteborg och vann med 3-2.
Om inte han får chansen från start uppe mot Östersund, då kommer ingen spelare någonsin att få chansen att starta i ÖSK som anfallare så länge den här tränartrojkan leder laget.
Och, naturligtvis, på Crespos bekostnad som inte ser speciellt bra ut.
Det här gör ett redan bra offensivt lag ännu bättre.

Defensivt ser det väl dock inte så vansinnigt stabilt ut.
Har ännu inte hållit nollan, trots tre hemmamatcher och bortamatcher mot överkomligt motstånd (jo, jag vet att Giffarna leder Allsvenskan).
Inte bara det. Nio insläppta på fem matcher kan aldrig vara godkänt, vilka du än har mött.
Oroväckande många gånger har de varit stora hål i försvaret och det känns väl som att det finns massor kvar att jobba med där.

Och där Örebro är som mest sårbara, det är väl också precis där Östersund är som allra bäst.
Att de har både spelare och spelsätt som kan riva upp stora sår i ÖSK:s försvar, det står väl klart efter den här inledningen på säsongen.
0-0 senast borta mot Gefle, nu såg jag inte den matchen, men vad jag läst så ett större under att Östersund inte gjorde både ett och två mål.