Östersund tar emot Zorya i snöyran på Jämtkraft arena. En match med stor betydelse och där där ukrainarna vill ha revansch.

Senaste möte
Zorya - Östersund 0-2

GRUPP J
1. Östersund 4 2 1 1 5:3 7
2. Zorya 4 2 0 2 3:5 6
3. Ath. Bilbao 4 1 2 1 3:3 5
4. Hertha Berlin 4 1 1 2 3:3 4

Östersund har ett gyllene läge att avancera från gruppspelsfasen i Europa League. En otrolig bedrift att de redan är här och en ännu större bedrift att ta sig vidare från den här gruppen. En poäng gör att man fortfarande har allt i egna händer inför sista omgången. Tre poäng och avancemanget är klart. För Zoryas del är det lite mer stressigt. Poängtapp i dag kan betyda att man passeras av Athletic Bilbao eller Hertha Berlin beroende på hur det går i den matchen.

Därför kommer Zorya garanterat gå för tre poäng här samtidigt som Östersund naturligtvis ser sin chans att avgöra på hemmaplan, och slippa behöva ta poäng borta mot Berlin. Zorya blev utspelade i premiären mot Östersund, därför är det förvånande att man ligger tvåa före två stora klubbar som Athletic Bilbao och Hertha. Men någon kvalitet finns det uppenbarligen så även om jag tror ÖFK vinner här så kanske det inte blir en lika lätt match som i Ukraina.

Det som känns givet är i alla fall att det kommer vara hög anspänning och att spelarna är beredda på kamp i dag.

SPELTIPS
Tror att det kommer en tidigt varning här med tanke på matchens betydelse. Spelar kort före 34:00 till fina 1.83 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip