Östersund -1,5 i första rundan av EL-kvalet. Tas måndag, match torsdag.

Att Potters gäng satsar på Europaspelet står klart efter dubbelmötet med Galatasaray. Har vilat spelare i Allsvenskan och kört med bästa laget i EL. I helgen väntar HBK på hemmaplan, en rätt lämplig uppgift mellan ett dubbelmöte i Europa. Så jag räknar med fullt fokus här. Föll i helgen mot Djurgården, men känslan var att den reaktionen skulle komma förr eller senare - tror inte det är någon fara med formen.

Har genomgående den här säsongen visat att man tagit kliv. Kan båda försvara, skapa mål genom att föra spelet och kontra.

Fola Esch från Luxemburg slog ut Inter Baki från Azerbajdzjan på vägen hit. En gynnsam lottning då det är en viss kvalitetsskilnad mellan Qarabag/Qabala och övriga lag från den ligan. Nu ska de resa hela vägen upp till Östersund mot ett väloljat hemmalag som är mitt i säsong till skillnad från dem själva. Jag ska villigt erkänna att jag inte har någon jättekoll på deras trupp, men jag är inte imponerad av det jag ser i alla fall.

Det här är en bra lott för Östersund, som jag ser har gjorda chanser till att få med sig ett bra resultat i första mötet. De har fått tre vilodagar inför den här matchen och med bästa laget på planen borde de kunna vinna med minst två bollar här.

This is the stats tab
This is the post tip