Ettan spelas till 1.70 hos Coolbet .

Senaste mötet:
Foggia - Palermo 1-1

Serie B
3 Palermo 24 11 10 3 32:21 +11 43p
16 Foggia 24 7 7 10 37:44 -7 28p

Palermo hemma:
7-3-2 17:10

Form:
O,V,O,V,F

Senaste match:
Empoli - Palermo 4-0

Foggia borta:
5-2-5 22:23

Form:
V,F,F,V,V

Senaste match:
Foggia - Avellino 2-1

Blickarna mot Serie B där botten gästar toppen. Palermo som trillade ur Serie A i fjol ligger nu trea i Serie B. Men det är bara tre pinnar upp till Empoli som toppar tabellen, trots en match mindre spelad. Senast fick Sicilien-klubben stryk mot serieledarna med klara siffror. Revanscherar man sig direkt? Känslan är så. Palermo har ett slagkraftigt lag med Serie B-mått och ska vara en seriös utmanare till att ta steget upp och tillbaka till det italienska finrummet. På Sicilien har laget starka siffror - de tre senaste matcherna på Renzo Barbera har Palermo vunnit utan att släppa in ett enda mål.

Foggia reser söderut med bra form - två raka segrar. Men det ska nämnas att det varit uddamålssegrar mot Avellino och Entella (två lag på den undre halvan). Trots den uppåtgående formen har Foggia bara en poängs försprång på Entella som ligger på kvalplats, och det är tre poäng ner till Pro Vercelli som ligger under strecket. Foggia spelade i Serie C i fjol och målet är inget annat än att klara kontraktet den här säsongen i Serie B.

Laguppställningar (corrieredellosport.it)

PALERMO (3-5-2): Posavec; Dawidowicz, Bellusci, Szyminski; Rolando, Gnahorè, Jajalo, Coronado, Aleesami; Nestorovski, Moreo. All. Tedino.

FOGGIA (3-5-2): Guarna; Tonucci, Camporese, Loiacono; Gerbo, Agnelli, Greco, Deli, Kragl; Mazzeo, Nicastro. All. Stroppa.

Gästerna ska naturligtvis inte underskattas, i synnerhet inte när formen är uppåtgående. Men det är inte borta mot Palermo poängen "ska" tas. Däremot är det här en match Palermo måste vinna för att hamna topp 2 (direktplats till Serie A).

1.70 är taget på raka ettan!
Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip