Viktiga poäng på spel i kvällens Serie B-match. Perugia gästas av jumbon Ascoli och hemmalaget över 1,5 mål synas till 1,72 hos bet365 .

Tabell:
17 Perugia 16 5 4 7 29:27 +2 19p
22 Ascoli 16 3 5 8 15:27 -12 14p

Perugia hemma:
4-1-2 15-11

Form:
O,F,V,O,F

Senaste match:
Udinese - Perugia 8-3

Ascoli borta:
1-2-5 7-18

Form:
F,F,F,F,O

Senaste match:
Ascoli - Cremonese 0-0

Perugia har inte alls kommit upp i förväntad nivå under hösten. Under fjolåret var man en seriös utmanare om att ta steget upp i Serie A, och faktum är att man faktiskt slutade före Benevento som senare tog en plats i Serie A efter playoff-spel. Offensivt ser det fortsatt riktigt bra ut - Alberto Cerri, Nordkoreas supertalang Han Kwang-Song och Samuel Di Carmine är tre riktigt bra anfallare med Serie B-mått mätt. Trots en 19e plats i tabellen så har Perugia gjort fler mål än serieledarna Parma, samtidigt har man släppt in lika många mål som jumbon Ascoli. Senast förlorade de rödvita med 3-8!? i Coppa Italia mot Udinese, galet!

Ascoli måste börja plocka poäng om det ska bli något förnyat kontrakt i Serie B. Formen är usel, inte minst på resande fot där man har tre raka förluster med 11 insläppta mål. Senast fick man 0-0 mot Cremonese vilket måste ses soom ett steg i rätt riktning, men det var på hemmaplan där laget faktiskt sett helt okej ut.

När vi får ett högre odds på Perugia över 1,5 mål än rak hemmaseger tvekar jag inte en sekund. Svårt att lita på Perugia när man läcker som såll båkat, men offensiven håller hög Serie B-klass och bör definitivt kunna sätta dit ett par bollar mot tabelljumbon på hemmaplan.

Tippar 3-1, vad tror ni?

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip