En veckomatch i Serie A och den spelas ikväll mellan Pescara och Fiorentina. Jag spelar raka tvåan hos Pinnacle Sports till oddset 1,91.

Tabell:
8 Fiorentina 21 9 7 5 36:28 +8 34p
20 Pescara 21 1 6 14 16:42 -26 9p

Pescara hemma:
0-4-6

Fiorentina borta:
4-1-5

Form:
Pescara - F,F,F,O,F
Fiorentina - O,F,V,V,V

Senaste match:
Inter - Pescara 3-0
Fiorentina - Genoa 3-3

Pescara är fortfarande det enda laget som står utan seger i Serie A om man bortser från skrivbordssegern mot Sassuolo. Trots tre gratispoäng ligger Pescara förtvivlat sist i tabellen på ynka nio poäng. Två inspelade poäng på de senaste 13 matcherna är rent ut sagt uselt.

Gästerna för dagen har inte haft någon strålande säsong hittills. Men starten på 2017 har iallafall varit positiv. Chievo gånger två och maskinen Juventus har fått se sig besegrade av Fio under starten av det nya året. I Coppan förlorade man dock mot Napoli och senast fick man bara ett kryss hemma mot Genoa. Ikväll räknar jag med ett revanschsuget bortalag.

Line ups (La Gazzetta dello Sport):

Caprari
Bahebeck
Verre Memushaj Bruno Zampano
Biraghi Coda Stendardo Crescenzi
Bizzarri

Skadad: Fornasier, Campagnaro, Vitturini, Brugman, Gilardino

Fiorentina 3-4-2-1
Babacar
Valero Ilicic
Oliveira Badelj Vecino Chiesa
Salcedo Sánchez De Maio
Sportiello

Skadad: Tatarusanu (KEY), Rodriguez
Avstängd: Bernardeschi (KEY), Astori (KEY)

Fio har ett par viktiga spelare borta men trots det så ska det skilja ett par klasser mellan lagen. Nyförvärvet Sportiello väntas få chansen mellan stolparna i Tatarusanu frånvaro.
Pescara saknar två ordinarie backar, Fornasier och Campagnaro, den sistnämnda är ironisk nog lagets näst bäste målskytt på två mål.

Pescara går kräftgång, 11 pinnar upp till säker mark och allt talar för Serie B nästa säsong. Fio har börjat hittat formen, för exakt två veckor sedan besegrade man Juventus och ikväll tror jag på ett revanschsuget Fio som definitivt ska ha kvaliteten att besegra ett Pescara med ena foten i Serie B.

Inga konstigheter, raka tvåan är spelad till 1,91.

Tippar 1-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip