På fredag startar världens hetaste och i mitt tycke den mest intressanta serien: Premier League.
Jag har grottat ned mig i bet365 :s långtidsodds och försökt hittat de bästa spelen.

Håller ni med? Är jag fel på det? Kommentera gärna tipsen, och dela med er av era egna bästa tips.

VINNARE:
Förra säsongen vann Chelsea Premier League och en stor del i detta var att klubben inte hade något Europaspel. Europaspelet tär rejält på ligaspelet. Det spelar ingen roll om det är PL eller Allsvenskan - Europa tar massor av poäng från ligaspelet. Det har vi sett tydliga exempel på nyligen i Sverige när Östersund har tappat poäng mot Sundsvall/Halmstad och AIK förlorar hemma mot Kalmar.
Det är samma visa i PL - så fort Champions League startar kommer skrällarna, ett lag som Manchester City tappar lätt fokus när Europaspelet kommer. Det var i det läget, när CL-startade, som Chelsea bara pumpade på och ryckte ifrån. En ligaledning som de andra lagen aldrig kunna nå ifatt när de väl var utslagna.
I år kommer Chelsea få lida av Champions League, men även att vara regerande mästare. Alla vill besegra de blåa, och jag tror man får en "ligareaktion".
I Champions League spelar förutom Chelsea, Tottenham, Manchester City och Liverpool. Samt Europa League-vinnaren Manchester United.
Arsenal och Everton får spela i Europa League. Europa League satsar knappast Wenger en sekund på, möjligen om man inleder serien darrigt och man tidigt är borta från topp 4 – lite som Mourinho gjorde förra säsongen.

Så min idé den här säsongen är faktiskt: ARSENAL.

Att vinna ligan get bet365 :s oddssättare 12 gånger för. Det satsar jag 1/5 units på.

Arsenal har mindre press på sig den här säsongen och har numera två världsklassanfallare i nye Alexandre Lacazette och Alexis Sanchez, det gör att en sådan som Olivier Giroud bara är inhopparmaterial.
På mittfältet sparades Mesut Özil i cupen den här helgen, men jag tror han gör en bättre säsong 2017/2018 än ifjol då han var loj på tok för ofta. Även Granit Xhaka går mot en starkare säsong efter ha fått acklimatisera sig i ett år. Sedan finns det mycket klass i Aaron Ramsey och Santi Cazorla.
Bakåt tror jag att väldigt mycket på nye vänsterbacken Sead Kolasinac. Sedan finns ligans kanske bäste mittback i Laurent Koscielny sedan finns mycket spännande Rob Holding och en viss Bellerin. Ja, försvarsmässigt ser det ruggigt bra ut.
Ett Arsnal, utan CL-fokus som stör, är den här säsongens rysare. 12 gånger känns oavsett för högt!

Jag spelar även Arsenal bäst i London till 3,75, 2/5 units.


SKYTTEKUNG:
Harry Kane, Tottenham. 3/5 units. Odds: 4,00.
Ett tråkigt val, jag vet. Men det är nästan bara en tung skada emot det här spelet. Kane missade 8 matcher förra säsongen men vann ändå skytteligan med 4 måls marginal. Totalt gjorde han 29 mål på 30 matcher. Nästan 1 i snitt per match. Tvåan Lukaku snittade 0,68, trean Sanchez 0,63 och Aügero 0,65.
Inget tyder på att Kane är sämre den här säsongen, och tror inte han missar lika många matcher igen. Kane är dessutom en säker straffskytt, vilket inte nästfavoriten Lukaku (5) är.
Jag kliver in med hög insats på det här spelet.


BÄSTA MÅLGÖRARE I WBA:
Jay Rodriguez. 3/5 units. Odds: 2,20.
Jay Rodriguez var i en sanslös form för två år sedan och var på väg att ta sig till VM i Frankrike för sitt England. Men då förstördes allting av en jobbig skada. Efter ett års vila gjorde han comeback i fjol, det gick väl okej. Men nu har Jay Rodriguez en hel försösong i benen, bytt klubb från Southampton till WBA.
Jag tror att Jay Rodriguez går mot en toppsäsong och lär göra minst tio mål. Att han blir bäste målgörare i WBA ser jag som givet. "Konkurrenten" Rondon ryktas bort och har inte alls fått lika mycket förtroende av Pulis som vasse Jay Rodriguez.



This is the stats tab
This is the post tip