Har hittat en fin dubbel i division 2 östra götaland.

Prespa Birlik-Asarum 1.
Torn-Räppe 1.
Totalt odds på bet365 : 1,95.

Prespa Birlik-Asarum 1.
Analys:
Prespa Birlik åkte ur ettan och har som mål att försöka ta sig tillbaka direkt. Efter en lite trög start på säsongen har man växlat upp på slutet.
Man slog topplaget IFK Berga rättvist med 2-1 hemma och följde sedan upp det med att besegra Räppe minst lika rättvist på bortaplan med 3-2.
Prespa har spelat bra och skapar massor av målchanser.
Till dagens match kommer man med samma trupp som senast men spetsat med vasse Christoffer Levi (spelat i klubbar som Helsingborgs IF, Landskrona BoIS, Åstorps FF, Eskilsminne IF och FC Höllviken).

Asarum vann premiären mot seriens sämsta lag men har efter det inte rosat marknaden. Föll som väntat klart hemma mot Österlens FF senast.
Räcker inte till här heller!

Torn-Räppe 1.
Torn är ett fysiskt tungt lag som haft ett litet märkligt spelschema. Bara lirat en match hemma: slog Kvarnby programenligt med 2-0.
Torn såg även riktigt bra ut senast i en svår bortamatch mot IFK Berga. Låg närmast segern faktiskt men Kalmarlaget kvitterade i 88:e, 2-2.
Torn har klass och fysisk och lär inte tappa många poäng på hemmaplan Och framför allt inte mot beskedlig nykomling som Räppe.
Räppe vann överraskande i premiären men har sedan vägt för lätt. Det gör man högst sannolikt även i eftermiddag.
Torn har ett nytt avbräck i form av Daniel Thulin. Men återfår Adrian Podsiadly.



This is the stats tab
This is the post tip