Preston +1 mot Arsenal. Spelet innebär pengarna tillbaka om Arsenal vinner med uddamålet. Vinst om Preston vinner/kryssar. Förlust på tvåmålsseger eller mer för Arsenal.

Arsenal roterar rejält: Koscielny, Sanchez och Özil vilas helt. Personligen skulle jag tro att Cech vilas också (brukar ju inte stå i cuperna). Som vanligt en del skador att rapportera om också: Walcott, Debuchy, Cazorla och Couqelin är skadade. Elneny är på afrikanska mästerskapen.

En tänkbar elva:

Ospina,
Jenkinson, Mustafi, Gabriel, Monreal,
Xhaka, Ramsey,
Oxlade-Chamberlain, Iwobi, Perez
Giroud

Bänken blir väldigt svag. Enskilt bra spelare - visst. Men mycket ryggrad och stake kommer inte finnas med på planen. Jag har svårt att se någon av de där spelarna ta tag i bitarna om det går emot. Ser ingen direkt ledare. Vi snackar trots allt om en oglamourös FA-cupmatch mot ett taggat Championship-lag som har allt att vinna. Genom att vila de största stjärnorna signalerar också Wenger att cupen inte är högsta prioritet.

Preston ligger i mitten av Championship-tabellen och behöver inte oroa sig om nedflyttning. Spelar igen först på lördag - med andra ord kan de fokusera helt på den här upphiften. Som ett mitten-Championshiplag är man inget extra såklart, men lite av årets match-feeling i kombination med Arsenals svaga lag gör att jag tror de kan streta emot rätt så bra här.

This is the stats tab
This is the post tip