Ett spel som brukar betala 1,65-1,83. Nu får vi hela 2,00. När jag tycker att det borde ligga precis som normen. Och då kanske i det lägre facket.
Vi har ett PSG som vi vet inte går mållöst från några CL matcher hemma i Paris. Så det som återstår då är: Kan Ajax göra minst en balja?
Och till hela 2,00 så vet i alla fall jag svaret i mitt huvud.

1-1 i Amsterdam. Så Ajax vet i alla fall hur det känns. Vilket inte är negativt.
Ajax är som alltid också ett offensivt lagt lag. Det är ju inte varje vecka i den inhemska ligan man behöver koncentrera sig på att praktisera försvarsspel.
Ungt, hungrigt och passningsorienterat. Med ett offensivt tänk.
Nu menar jag inte att man tar sig till dessa matcher och spelar supernaivt. Men man är inte det där laget som parkerar någon buss. Det har man varken spelare eller manual för.
Sex avslut borta mot Barcelona säger inte allt, men en del.
Förlust 3-1 i matchen. Oavgjort i hörnor (3-3).
Det här är inte trassligare än vad Spanien-trippen var.

PSG krigar för att vinna gruppen. Att komma tvåa kan som vi vet vara förödande då Cristiano Ronaldo, tyskt stål eller en José Mournho kan vänta redan i en åttondelsfinal. Vilket man helst gärna vill undvika.
Då krävs det att PSG håller Barcelona bakom sig. Och då är poängtapp här inte försvarbart.
Men det är inte frid och fröjd i PSG-lägret. Ett helt tänkbart mittfält saknas här. Visst finns det en bredd som gör att man är mindre sårbart än andra konkurrenter. Men ändå: Yohan Cabaye, Marco Verratti och Thiago Motta. Inga dussinlirare. Vilket förstås också gör försvarsspelet mer sårbart.
Sedan. Inte att förglömma. Resen, ryggraden och kaptenen, Thiago Silva. Också borta.
När inte han spelar så försämras backlinjen. Svårt att påstå någonting annat när han trots allt är en av världens absolut bästa mittbackar.

Det är ett offensivt vass PSG med brister bakåt som tar sig an ett offensivt lagt Ajax.
2,00 på Båda Lagen Gör Mål. Om det sedan slutar 17-4 eller 1-1. Det bekommer mig inte alls ...

This is the stats tab
This is the post tip